首页
登录
职称英语
Finding a new job is not an easy thing to do. However, our economy is getting
Finding a new job is not an easy thing to do. However, our economy is getting
游客
2024-06-20
64
管理
问题
Finding a new job is not an easy thing to do. However, our economy is getting stronger, so now might be a good time to start looking for. If you think you have the skills and abilities that employers need, there are some things you should do to prepare for the job hunt.
First, don’t quit your current job until you are sure you have a new one lined up. The best time to look for a job is when you are currently employed. People who are unemployed and desperate (极度渴望的) for work sometimes make bad decisions in accepting a job offer. Consider job offers carefully. Will the new job be better than the one you are having now? What about the location? Will the commute to work be easy or difficult?
If a person doesn’t have good English skills, it’s important to work on fixing that as soon as possible. It takes the average person five years to learn English really well, but for people who have lived in our country for a few years already, it might take a little less time than that. Many cities offer free English classes through the public schools, or you can learn English online. You can take classes at night or on the weekend. Good English skills usually make it easier to find a job and move up to better positions within a company. [br] The writer believes that now might be the right time for job hunting because of______.
选项
A、the rising economy
B、the increasing export
C、the high consumption
D、the substantial investment
答案
A
解析
细节辨认题。由题干中的now和might be the right time for job hunting定位到第一段第二句。定位句提到,经济正在发展壮大,所以现在可能是开始找工作的好时机。题干中的the right time for job hunting是对定位句中a good time to start looking for的解释,选项A)the rising economy是对定位句中our economy is getting stronger的同义转述,由此可以确定A)“经济的发展”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3642669.html
相关试题推荐
HaveyounoticedthattheYellowPagesaregettingthinnereveryyear?That’s
HaveyounoticedthattheYellowPagesaregettingthinnereveryyear?That’s
HaveyounoticedthattheYellowPagesaregettingthinnereveryyear?That’s
HaveyounoticedthattheYellowPagesaregettingthinnereveryyear?That’s
Findinganewjobisnotaneasythingtodo.However,oureconomyisgetting
Findinganewjobisnotaneasythingtodo.However,oureconomyisgetting
Findinganewjobisnotaneasythingtodo.However,oureconomyisgetting
______(do)wellinaninterviewwillbeanimportantpartofgettingaplaceat
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
[originaltext]W:Howareyougettingon,White?AreyoustillworkingfortheM
随机试题
Mostsorethroatsarecausedbyaninfectionwhichtreatmentwithantibiotic
_____inphysicalshape,hedroppedoutoftheUniversityofSyracuse.A、Ashewas
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Afterhehaswrittenhispaper,hefoundsomeadditionalmaterial______heshould
关于水电站厂区布置原则的说法错误的是( )。A.考虑厂区消防、排水及检修的必要
对疑是结核性腹膜炎患者哪项检查最有价值 A.腹水穿刺检查B.结核菌素试验
A.肯定 B.很可能 C.可能 D.可能无关 E.无法评价药品不良反应(
根据“一鸟在手”股利理论,公司的股利政策应采用()。A.低股利支付率 B.
(2017年真题)2×17年,甲公司与其子公司(乙公司)发生的有关交易或事项如下
最新回复
(
0
)