首页
登录
职称英语
What do Japanese children feel from their parents? They feel heavy______from the
What do Japanese children feel from their parents? They feel heavy______from the
游客
2024-06-20
58
管理
问题
What do Japanese children feel from their parents? They feel heavy______from their parents. [br]
Japanese students work very hard but many are unhappy. They feel heavy pressures from their parents. Most students are always told by their parents to study harder and better so that they can have a wonderful life in the future. Though this may be a good idea for those very bright students, it can have terrible results for many students who are not gifted enough. Many of them have tried very hard at school but have failed in the exams and have their parents lose hope. Such students feel that they are hated by everyone else they meet and they don’t want to go to school any longer. They become dropouts.
It is surprising that though most Japanese parents are worried about their children, they do not help them in any way. Many parents feel that they are not able to help their children and that it is the teachers’ work to help their children. To make matters worse, a lot of parents send their children to those schools opening in the evenings and on weekends—they only help the students to pass the exams and never teach them any real sense of the world.
Many Japanese schools usually have rules about everything from the students’ hair to their clothes and things in their school bags. Child psychologists now think that such strict rules are harmful to the feelings of the students. Almost 40% of the students said that no one had taught them how to get on with others, how to tell right from wrong and how to show love and care for others, even for their parents.
选项
答案
hated
解析
本题的问题关键词是feel。短文中提到考试不及格的孩子会感到被其他人厌弃,因此填hated。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3642033.html
相关试题推荐
WhydomanyparentssendtheirchildrentotheboardingschoolinCanada?[br]W
AsthecompetitiontoCanada’spost-secondaryheatsup,parentsaresearching
Sheledthechildrentoaplaceof(safe)______.safety本题测试的是词性转换。全句的意思是:“她把孩子们带
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerintereste
(employ)______ofchildrenunder18isprohibitedinsomecountries.Employment本题
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhad
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhad
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhad
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhad
随机试题
TheBlackForestis______.[br]Finallyhecameto______.A、aforestB、anothe
Farmersdonotlikecrows(乌鸦)becausethesebirdseatnewly-plantedseeds(种
Towhatextentdoyouagreeordisagreethestatementbelow?Writeanessay
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manyc
【T1】人人都需要朋友,若你在交朋友方面总是失败,就该反省自己,看是否你的个性有什么问题。(if)或许你有些在社交上应该避讳的缺点,比如势力、饶舌、说脏
Itissaidthatwithmoreforests______hugequantitiesofgoodeartharebeingw
Nearlytwo-thirdsofbusinessesintheUKwantto【C1】______staffwithforeig
平行沟通是指组织中()之间的信息交流。A.上级 B.上下级 C.下级 D
五行之“水”的特性是( )A.曲直 B.炎上 C.润下 D.从革
对有抗冻要求的构筑物,其混凝土可使用的水泥品种有()。A.硅酸盐水泥 B.普通
最新回复
(
0
)