首页
登录
职称英语
Many experts who favor genetically modified foods believe that genetic engineeri
Many experts who favor genetically modified foods believe that genetic engineeri
游客
2024-06-18
58
管理
问题
Many experts who favor genetically modified foods believe that genetic engineering can help to meet the demands of the world’s increasing population. [br] The two factors contributing to the appealing of GM crops to farmers are and ______.
选项
答案
operation simplification, yields increase
解析
在文章“Fewer Poisons in the Soil"部分中,谈到基因改造作物时,作者说"The herbicide tolerant types survive when exposed to broad-spectrum weed killers,potentially allowing farmers to forgo more poisonous chemicals that target specific weed species. Farmers like to limit the use of more hazardous pesticides when they can, but GM crops also hold appeal because they simplify applications(reducing the frequency and complexity of pesticide applications) and, in some cases , increase yields".
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3639272.html
相关试题推荐
Weallbelievethatitishardforhimtotakeupother(responsible)________n
[audioFiles]audio_eusz200812_001(20091)[/audioFiles]A、Themandidnotbelievew
Picasso’sartwasnotjustapleasantdistraction.Theartistbelievedthat
Teachersbelievethatstudents’responsibilitywithS1.______
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
Manyexpertswhofavorgeneticallymodifiedfoodsbelievethatgeneticengineeri
随机试题
AfterSusanJoycewaslaidoff,shewashorrifiedtohearoftwosuicidesin
[originaltext]BarbaraSandersisawifeandthemotheroftwochildren,age
A.平台杖 B.肱三头肌支持型腋杖 C.腋杖 D.步行器 E.前臂杖患者
5月12日事故发生前,881平硐先后有12人入井,其中+890m掘进工作面3人
下列哪项不是健康管理的基本策略()A.健康风险评估B.需求管理C.疾病管理D.灾
示指占全手功能的百分比为A.60% B.40% C.30% D.20%
初产妇,24岁,GP,妊娠42周,胎儿双顶径9.5cm,羊水指数12.3,胎盘Ⅲ
按投资标的划分,证券投资基金可分为()。 Ⅰ、债券基金; Ⅱ、股票基金;
根据保险人的委托,向保险人收取代理手续费,并在保险人授权的范围内代为办理保险业务
A.扑翼样震颤无法引出 B.轻度性格改变和行为失常 C.昏睡和精神错乱 D
最新回复
(
0
)