首页
登录
职称英语
[originaltext] The world’s smartest adolescents in mathematics and science ar
[originaltext] The world’s smartest adolescents in mathematics and science ar
游客
2024-06-14
61
管理
问题
The world’s smartest adolescents in mathematics and science are in Singapore, according to a global survey of educational achievement. In the 3rd International Mathematics and Science Study, 13-year-olds from Singapore achieved the-best scores in standardized tests of math and science that were administered to 287,896 students in 41 countries in 1994 and 1995.The survey suggests that science and math education is especially strong in the Far East, while well behind those top scores, students from Australia earned higher marks in math than their counterparts in England, who in turn did better than American students. The study collected information on the students’ teachers and homes. Not surprisingly, the highest-scoring students had well-educated parents or came from homes containing studying aids such as computers, dictionaries or even such elemental facilities as desks. The study shows that boys generally did better than girls in science, but there was little difference between them in math. Boys scored better than girls in physics and chemistry. There were no sex differences in the life and environmental sciences. In addition to being tested, students in the project were asked how proficient they thought they were in math and science. Students in some countries, such as Columbia and Kuwait, had an overly optimistic view of their skills. Meanwhile, some of the best students from Japan and Korea, for example, were needlessly pessimistic even though they did far better in math than almost all of the other students.
选项
A、Those who know how to program computers.
B、Those who get special aid from their teachers.
C、Those who are very hardworking.
D、Those who have well-educated parents.
答案
D
解析
What kind of students fire most likely to become top scorers?
预览选项可知,选项表述了各类学生。本题询问哪种学生最可能成为分数最高的学生。短文中对高分学生的家庭背景进行了描述:the highest-scoring students had well-educated parents or came from homes containing studying aids...,选项D属于其中的一点,为本题答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3633599.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Hi,XiaoWang.It’smyfirsttimetoBeijing.Whatplacesdoy
[originaltext]W:Hi,XiaoWang.It’smyfirsttimetoBeijing.Whatplacesdoy
[originaltext]1.M:Doyouknowwhenthecoachescomein?W:I’vejustcalledt
[originaltext]1.M:Doyouknowwhenthecoachescomein?W:I’vejustcalledt
[originaltext]M:Howdidyoulikethefireworkslastnight?W:Ireallydidn’t
[originaltext]M:Howdidyoulikethefireworkslastnight?W:Ireallydidn’t
[originaltext]W:Pardonme,officer!M:Yes?W:WearelookingfortheShanghai
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
[originaltext]W:Theshirtsellsfor3dollarseach,butit’s5ifyoubuytwo.
随机试题
Fifteenyearsago,IenteredtheBostonGlobe,whichwasatempletomethen
[originaltext](32)FrancisScottKeyFitzgerald,amemberofthe"LostGene
Art,saidPicasso,isaliethatmakesusrealizethetruth.Soisamap~We
[originaltext]M:Shawn’sbeentryingformonthstofindajob.ButIwonderhow
【S1】[br]【S8】A此处应选择一个名词,作宾语从句的主语。因为文章的主题为科技便利了作弊,所以此处应选择A)technology。本句意为“Dapre
我国养蚕历史悠久,并通过“丝绸之路”将织绸技术传到了日本、印度、意大利等国家。蚕
A企业委托B企业加工一批烟丝,A企业提供的原材料成本为30万元,支付B企业加工费
甲公司将员工借调到乙公司工作,借调期间员工在工作时受伤,被认定为工伤,则()
(2011年真题)消费函数和储蓄函数的关系是()。A.消费函数和储蓄函数互
近年来我国烟花爆竹重大、特大伤亡事故频繁发生。为防止事故的发生,在烟火药的制造过
最新回复
(
0
)