首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Hi, Jack. Tomorrow’s the big day! You must be excited about go
[originaltext]W: Hi, Jack. Tomorrow’s the big day! You must be excited about go
游客
2024-06-12
54
管理
问题
W: Hi, Jack. Tomorrow’s the big day! You must be excited about going to France for your first international conference.
M: The trip, yes, but not the preparation.
W: What do you need to do except pack?
M: You know how you always feel so awful whenever you make a big change in time zones? This time I’m trying an anti-jet-lag program so I’ll be alert even for the first day’s lectures.
W: But how can you avoid jet lag? With that late flight and a six-hour difference in time, it’s bound to take you a couple of days to adjust.
M: Well this program’s supposed to get your body to feel like it’s in the new time zone before you leave. The theory is that the food you eat actually tells your body when to be active and when to be restful, so changing your diet can help you be ready’ for the time change. You have to alternate feasting and fasting ... you know sometimes eat a lot, sometimes just a little.
W: OK. Now I see why you’re not enjoying the preparation. I can’t quite picture you fasting!
M: Actually the worst is already over. Two days before the flight, you’re supposed to have only light meals and limit yourself to eight hundred calories.
W: That must have been tough.
M: Yeah, but I’m making up for it today. Feast day is much better ... though I still don’t get to eat any snacks after dinner.
选项
A、He feels rushed.
B、He hates to pack.
C、He doesn’t like to restrict his diet.
D、He’s worried about his lecture.
答案
C
解析
Why isn’t Jack enjoying the preparation for his trip?
根据第19题对选项的分析可知,此对话可能与旅行有关,而D却与此没有多大联系,故可首先排除。再根据对话中男士提到的Actually the worst is already over…hundred calories 和 but I’m making up for...don’t get to eat any snacks after dinner可知,男士不喜欢控制自己的食量。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3631261.html
相关试题推荐
[originaltext]W:IcertainlywouldliketobuythebrownsuitIsawinthedepa
[originaltext]W:IcertainlywouldliketobuythebrownsuitIsawinthedepa
[originaltext]W:IcertainlywouldliketobuythebrownsuitIsawinthedepa
[originaltext]W:IcertainlywouldliketobuythebrownsuitIsawinthedepa
[originaltext]WhenthefirstplaneslammedintotheWorldTradeCenter’sn
[originaltext]WhenthefirstplaneslammedintotheWorldTradeCenter’sn
[originaltext]WhenthefirstplaneslammedintotheWorldTradeCenter’sn
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"
[originaltext]InAmerica,wherelaborcostsaresohigh,"doityourself"
[originaltext]Everyhumanbeing,nomatterwhatheisdoing,givesoffbod
随机试题
PASSAGETWOKidsexposedtoviolenceperformpoorer.根据第七段第三句可知,Ellen和同事们发现,如果孩子们住
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuin
It’smyhonortobeheretonight.OurorganizationiscalledtheNoiseA
Youaretowriteinnolessthan120wordsonthetopicOntheSignificanceofC
(2017年真题)关于基金从业人员“专业审慎”职业道德规范的基本要求,下列描述正
基金持有的金融资产和承担的金融负债通常归类为()和金融负债。A.持有至到期投资
对已聚集的血小板有非常明显的解聚作用的是A:桃仁B:水蛭素C:川芎嗪D:红
新建商品房销售代理业务基本流程中,销售准备的销售现场准备包括( )等。A.搭建
当两个等位基因共同影响一个人的特征时,其遵循的遗传规则是A.显性一隐性遗传 B
关于汇兑的下列表述中,符合法律制度规定的有()。A.单位和个人均可使用汇兑
最新回复
(
0
)