首页
登录
职称英语
[originaltext] Agnes Miller was one of the earliest leaders of the women’s li
[originaltext] Agnes Miller was one of the earliest leaders of the women’s li
游客
2024-06-12
63
管理
问题
Agnes Miller was one of the earliest leaders of the women’s liberation movement in the United States. She was born on a farm in Missouri in 1892 and had a very happy life as a child. She was the only daughter and the youngest child of five. Her parents and her brothers always treated her as their favorite.
In 1896 the family moved to Chicago. Three years later they moved back to St. Louis, where Agnes spent the rest of her childhood. She enjoyed her years in school and was an outstanding student of mathematics. She was aslo quite skillful as a painter.
It was when Agnes went off to college that she first became aware that women were not treated as equals. She didn’t like being treated unequally but she tried not to notice it. After graduating from college she tried to get a job in her major field--physics. She soon found it was almost impossible for a woman.
Agnes spent a full year looking for a job. Finally she gave up in anger. She began writing letters of protest to various newspapers. An editor in New York liked her ideas very much, and was especially impressed with her style of writing. He asked her to do a series of stories about them. Her articles began to appear in more and more newspapers. She decided to write a book in support of women’s liberation. The book became a best seller. Although she never saw full equal rights for women, she never gave up her fight. And she showed many other women the way to continue the fight.
选项
A、She had three brothers.
B、She was the first leader of the women’s liberation movement in America.
C、She did a lot of writing in support of equal rights for women.
D、She came to be aware of the inequality before studying in college.
答案
C
解析
What can we learn about Agnes Miller from the passage?
四个选项都是关于she的叙述,由此可以推测,本问题涉及某个人物的某个行动或某种状态。
文中提到Agnes先是给许多报纸(various newspapers)写了控诉信,后来写了一本书,这本书成了畅销书(She began writing letters of protest to various newspapers...She decided to write a book...The book became a best seller)。可见Agnes为了争取妇女的平等权利写了大量文字。故正确答案为C)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3631147.html
相关试题推荐
[originaltext]Educationissoimportantinthewholeworld.Everycountryta
[originaltext]AgnesMillerwasoneoftheearliestleadersofthewomen’sli
[originaltext]AgnesMillerwasoneoftheearliestleadersofthewomen’sli
[originaltext]AgnesMillerwasoneoftheearliestleadersofthewomen’sli
[originaltext]M:Hi,Diana.MindifIsitdown?W:Notatall,Jack.Howhavey
[originaltext]M:Hi,Diana.MindifIsitdown?W:Notatall,Jack.Howhavey
[originaltext]W:IfIunderstandyoucorrectly,Mr.Savage,youweredrivingwe
[originaltext]W:IfIunderstandyoucorrectly,Mr.Savage,youweredrivingwe
[originaltext]W:IfIunderstandyoucorrectly,Mr.Savage,youweredrivingwe
[originaltext]Why,youmaywonder,shouldspidersbeourfriends?Becauseth
随机试题
Heistheonlypersonwhocan______inthiscase,becausetheotherwitnessesw
[originaltext]CanyoutellmethewaytothePostOffice?[/originaltext][origi
Onelunchtime,MayWardwasgoingroundthelocalsupermarketinParksideRo
[originaltext]M:Goodmorning,DrHealy.Welcometo"TheyearstoCome".W:Tha
木材加工厂规模应根据下列哪些确定()A.木材来源及其运输方式 B.锯材、构件
某船公司船舶资料如下表: 该船从甲港出发,装载4000吨货物去乙港,在
以下不属于《企业债券管理条例》管理范围的是()。A:外币债券B:地方企业债券
韦氏成人智力测验适用于( )岁以上的受测者。A.8 B.16 C.1
下列关于辛伐他汀的叙述正确的是A.洛伐他汀结构改造而得 B.羟甲戊二酰还原酶抑
下列选项中()不是数字信号。 A.模数转换器的输出信号B.计算机数据 C.
最新回复
(
0
)