首页
登录
职称英语
[originaltext] As a tradition, workers in companies are always required to w
[originaltext] As a tradition, workers in companies are always required to w
游客
2024-06-11
62
管理
问题
As a tradition, workers in companies are always required to wear suits and fie, but according to a senior government official, Thailand is to ask workers to stop wearing suits as part of the country ’ s latest measure to conserve energy. This is the idea of the new government, because Thailand is a tropical country and air-conditioners have been used very commonly, which consume a large amount of energy, but if the workers turned up in shirt sleeves, they wouldn’t need air-conditioners turned up so high. At its weekly meeting, the cabinet passed a resolution asking all public servants not to wear jackets and urging private employees to do the same. This has already been practised by the government. At a re cent meeting, only four of six air-conditioners in the cabinet room had been turned on. One of the government officials says, "Initially it was not hot in the room, but if a meeting lasts a long time, the temperature might need to be lowered a bit."
选项
A、To wear jackets to work.
B、Not to use air-conditioners.
C、To wear shirt sleeves.
D、To take all measures to conserve energy.
答案
C
解析
本题问的是政府公务员被要求做什么。从短文中可以听到“the cabinet passed a resolution asking all public servants not to wear jackets”,可知选项C为正确答案。选项D有很强的干扰性,但在文中并没有明确提到公务员被要求尽一切可能节约能源。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3629599.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hello,NationalExpressCourierCompany,CustomerServiceDepa
[originaltext]Exportersaregoingtohavetochangeiftheyhopetopenetrat
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
Theexistenceofghostsmaybedebated.ButtheimpactoftraditionalAsianb
【B1】[br]【B11】[originaltext]Afewyearsagoitwasfashionabletospeakof
【B1】[br]【B8】[originaltext]Afewyearsagoitwasfashionabletospeakofa
【B1】[br]【B7】[originaltext]Afewyearsagoitwasfashionabletospeakofa
【B1】[br]【B5】[originaltext]Afewyearsagoitwasfashionabletospeakofa
【B1】[br]【B4】[originaltext]Afewyearsagoitwasfashionabletospeakofa
随机试题
TheBritishconstitutionis______alargeextentaproductofthehistoricaleven
Whichofthefollowingtitlesbestillustratetheideaofthepassage?[br]Acco
ImetCameronathishomeinthevillageofNewtonmore,intheScottishHigh
Theriseofradioandtelevisionbroadcastingmadenewcompetitivethreatsf
[originaltext]M:Excuseme,canyoutellmeifthisbusgoestoVictoriaStatio
阅读《门槛》中的一段文字,然后回答问题。 姑娘跨进了门槛。——厚厚的门帘立
Accordingtothe13thFive-YearPlanof
A.糖尿病患者血气分析,pH、HCO及BE均明显降低,PCO降低不明显B.糖尿病
下列说法正确的是( )。A.波兰科学家哥白尼发表《天体运动论》 B.波尔是世界
根据《安全生产法》,关于事故发生时生产经营单位相关负责人职责的说法,正确的是(
最新回复
(
0
)