首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Excuse me. I wonder if you could help me. The reference librar
[originaltext]M: Excuse me. I wonder if you could help me. The reference librar
游客
2024-06-10
57
管理
问题
M: Excuse me. I wonder if you could help me. The reference librarian at the main library suggested I come here.
W: What can I do for you?
M: Well, I’m working on a term paper about the influence of television on recent United States presidential elections. I found a few of the books I need at the main library, but I was told that the library here at the graduate school had more specialized materials.
W: Of course it depends on what you want, but we do subscribe to a large number of journals. Since you’ re working on such a broad topic, you’ll probably have to do a lot of digging. It may take some time, but I’ m sure you’ll be able to find many articles relevant to your topic. We also have quite a few newspapers on microfilm.
M: I think I’ ve come to the right place. How can I find out which journals you have?
W: I can give you a list of all of them. But if you want to search by author or by subject, you can use one of the computers over there in the comer. Everything we have is seen them.
M: What if I run across a reference to a research study that isn’t available here?
W: You can request any outside material just by typing your request into the computer.
M: You mean you can get materials from other universities?
W: Not only from other universities, but from virtually any public or private library in the United States. The only limitation is that outside materials cannot be checked out.
选项
A、To choose a topic for a term paper.
B、To type some research materials.
C、To find material not available at the main library.
D、To learn to use the computers there.
答案
C
解析
细节题。男士来图书馆的主要目的是来查找比大图书馆(main library)更详细的资料。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3628150.html
相关试题推荐
[originaltext]Youmaybeallthesethingsattheoffice,andmore.Butwhen
[originaltext]Themarketisaconcept.Ifyouaregrowingtomatoesinyour
[originaltext]Themarketisaconcept.Ifyouaregrowingtomatoesinyour
[originaltext]W:Frank,what’syourimpressiononEnglishpeople?M:Well,the
[originaltext]W:Frank,what’syourimpressiononEnglishpeople?M:Well,the
[originaltext]W:Frank,we’vegotaproblem.Wedon’thaveenoughmoneytopa
[originaltext]W:Frank,we’vegotaproblem.Wedon’thaveenoughmoneytopa
[originaltext]W:Frank,we’vegotaproblem.Wedon’thaveenoughmoneytopa
[originaltext]W:Frank,we’vegotaproblem.Wedon’thaveenoughmoneytopa
[originaltext]Arecentfilm,TheGodsMustBeCrazy,describedthesocialc
随机试题
女性,62岁。绝经10年,纳差、下腹胀半年,伴体重减轻。体格检查:腹水征(+),
男性,53岁,寒战、高热、咳嗽,左胸痛两天入院。查体:体温37.5℃,口唇发绀,
下列关于开放式基金申购费用的说法,正确的有()。 ①.申购费可以采用在基
患者平素性急易怒,时有胁胀,近日胁胀加重,伴食欲不振,食后腹胀,便溏,舌苔薄白,
根据《基础地理信息公开表示内容的规定(试行)》,下列基础地理信息可以表示的有(
若扩大工作必须由工作负责人通过(),并在工作票上增填工作项目。若需变更或增设
下列关于资本监管的说法,不符合1988年《巴塞尔报告》规定的是()。A.风险资
图示外伸梁,A截面的剪力为:
依据《中华人民共和国防治海岸工程建设项目污染损害海洋环境管理条例》,下列海岸工程
一个建设工程由多个单位工程组成时,工程文件应按()组卷。A.分部工程 B.分
最新回复
(
0
)