首页
登录
职称英语
[originaltext] The young executive weaving through the traffic in his BMW, o
[originaltext] The young executive weaving through the traffic in his BMW, o
游客
2024-06-08
63
管理
问题
The young executive weaving through the traffic in his BMW, one hand on the steering wheel, the other holding a telephone, has become a familiar sight on our city streets. It doesn’t look safe and it isn’t. It is not just that the serous discussion he is having is distracting. There is also the tangled cable by the gear lever and the fact that he’s only got one hand free if someone suddenly steps off the kerb.
Car phone have been available in Britain since 1959 but have only become common since January 1985 when two "cellular" systems were introduced. These are licensed by the government and take advantage of new technology and ultra-high radio frequencies. About 2500 subscribers were expected in the first years of operation but the actual figure for 1985 was more than double that. It is estimated that 75000 cellular phones were then in use, and there were well over 100000 by the end of 1986.
The Highway Code has been rewritten to include a warning that driver should not use hand-held telephone when the car is moving, because the drivers may concentrate more on the phone-work than the road ahead. Authority warns that those who drive and talk into a telephone will be prosecuted.
选项
A、They may be in an embarrassing situation.
B、They might have accidents.
C、They do not look at the road ahead.
D、They might be prosecuted.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3625329.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Areyouenjoyingthistour?W:Yes.It’smyfirsttimetovisi
[originaltext]M:Areyouenjoyingthistour?W:Yes.It’smyfirsttimetovisi
[originaltext]M:Areyouenjoyingthistour?W:Yes.It’smyfirsttimetovisi
[originaltext]M:Areyouenjoyingthistour?W:Yes.It’smyfirsttimetovisi
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemore?W:Sure.Putthepaperinto
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemore?W:Sure.Putthepaperinto
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemore?W:Sure.Putthepaperinto
[originaltext]M:Couldyoushowmethatoncemore?W:Sure.Putthepaperinto
[originaltext]Theofficehasalwaysbeenaplacetogetahead.Unfortunatel
[originaltext]Theofficehasalwaysbeenaplacetogetahead.Unfortunatel
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)