首页
登录
职称英语
The war was the most peaceful period of my life. The window of my bedroom fa
The war was the most peaceful period of my life. The window of my bedroom fa
游客
2024-06-05
38
管理
问题
The war was the most peaceful period of my life. The window of my bedroom faced southeast. My mother had curtained it, but that had small effect. I always woke up with the first light and, with all the responsibilities of the previous day melted, felt myself rather like the sun, ready to shine and feel joy. Life never seemed so simple and clear and full of possibilities as then. I stuck my feet out under the sheets—I called them Mrs. Left and Mrs. Right and invented dramatic situations for them in which they discussed the problems of the day. At least Mrs. Right did. She easily showed her feelings, but I didn’t have the same control of Mrs. Left, so she mostly contented herself with nodding agreement.
They discussed what Mother and I should do during the day, what Santa Claus should give a fellow for Christmas, and what steps should be taken to brighten the home. There was that little matter of the baby, for instance. Mother and I could never agree about that. Ours was the only house in the neighborhood without a new baby, and Mother said we couldn’t afford one till Father came back from the war because if cost seventeen and six. That showed how foolish she was. The Geneys up the road had a baby, and everyone knew they couldn’t afford seventeen and six. It was probably a cheap baby, and Mother wanted something really good, but I felt she was too hard to please. The Geneys baby would have done us fine.
Having settled my plans for the day, I got up, put a chair under my window, and lifted the frame high enough to stick out my head. The window overlooked the front gardens of the homes behind ours, and beyond these it looked over a deep valley to the tall, red-brick house up the opposite hillside, which were all still shadow, while those on our side of the valley were all lit up, though with long storage shadows that made them seem unfamiliar, stiff and painted.
After that I went into Mother’s room and climbed into the big bed. She woke and I began to tell her of my schemes. By this time, though I never seem to have noticed it, I was freezing in my nightshirt, but I warmed up as I talked until the last frost melted. I fell asleep beside her and woke again only when I heard her below in the kitchen, making breakfast. [br] What did the author think of his mother?
选项
A、She was stubborn.
B、She did not care him very much.
C、She was strong.
D、She was not very intelligent.
答案
A
解析
第二段作者对母亲的描写“...and Mother wanted something really good,but l telt she was too hard to please.The Geneys’baby would have done us fine.”表明了作者的母亲是一个很固执的人。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3620708.html
相关试题推荐
Mrs.Blakekeptthedoorandthewindowsshut____________(唯恐外面的噪音干拢了她儿子的睡眠).les
Thewarwasthemostpeacefulperiodofmylife.Thewindowofmybedroomfa
Thewarwasthemostpeacefulperiodofmylife.Thewindowofmybedroomfa
Thewarwasthemostpeacefulperiodofmylife.Thewindowofmybedroomfa
ThementalhealthmovementintheUnitedStatesbeganwithaperiodofconsi
Lookatyourwatchforjustoneminute.Duringthatshortperiodoftime,th
Lookatyourwatchforjustoneminute.Duringthatshortperiodoftime,th
Lookatyourwatchforjustoneminute.Duringthatshortperiodoftime,th
Lookatyourwatchforjustoneminute.Duringthatshortperiodoftime,th
Lookatyourwatchforjustoneminute.Duringthatshortperiodoftime,th
随机试题
Youshouldspendabout40minutesonthistask.Presentawrittenargumentorca
CommunicatingThroughInternetThehistoryoftheInternet
IsNutritiousFoodReallyPricier,and,Ifso,IsThatReallytheProbl
Anewstudyofthebrainishelpingscientistsbetterunderstandhowhumans
下列选项关于深化设计说法不正确的是()。A.深化设计是指在业主或设计顾问提供的条
与文化主管部门、公安部门的工作人员有夫妻关系、直系血亲关系、三代以内旁系血亲关系
关于股权投资基金的行业自律,以下说法错误的是( )。A.股权投资基金行业自律是
A.AFP B.SCCA C.TPA D.CA125 E.CEA对原发性
(2018年真题)商业银行对理财产品进行风险评级的依据因素有()。A.理财
刘某委托甲公司从C地运输一批货物到A地,甲公司先用汽车将货物运至B地,交由乙公司
最新回复
(
0
)