首页
登录
职称英语
[originaltext] Robert was so good at his profession that he was able to mak
[originaltext] Robert was so good at his profession that he was able to mak
游客
2024-06-03
68
管理
问题
Robert was so good at his profession that he was able to make his living for 20 years by selling false signatures of famous Americans. Robert was born in England in 1813 and arrived in Philadelphia in 1858 to open a bookstore. At first he succeeded in selling his small but genuine collection of early U.S. autographs. Discovering his ability at copying handwriting, he began imitating signatures of George Washington and Ben Franklin and writing them on the title pages of old books. To lessen the chance of detection, he sent his imitations to England and Canada for sale and circulation. He had a hard time selling his products, because he couldn’t approach a respectable buyer but must deal with people who didn’t have much knowledge in the field. But Robert had many ways to make his work look real. For example, he bought old books to use aged paper of the title page, and he could treat paper and ink with chemical. In Robert’s time, right after the Civil War, Britain was still fond of the southern states, so Robert invented a respectable lady known as Miss Fanny Jackson, the only daughter of General Jackson. For several years Miss Fanny’s financial problems forced her to sell a great number of letters and manuscripts belonging to her famous father. Robert had to work very hard to satisfy the demand. Yet all this activity did not prevent Robert from dying in poverty, leaving sharp-eyed experts the difficult task of separating his imitations from the originals.
选项
A、Robert was good at writing about famous people.
B、Robert sold his imitation abroad for the consideration of safety.
C、H9 usually sold his products to some respectable buyers.
D、Robert died rich.
答案
B
解析
该题问“下列哪一说法是正确的?”文中提到“To lessen the chance of detection, he sent his imitations to England and Canada for sale and circulation.”可以看出B项“为安全起兄Robert将他的赝品到国外”是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3617323.html
相关试题推荐
[originaltext]It’sgenerallyagreedthatserious,violentcrimehasreached
[originaltext]Atonetimeitwasthemostimportantcityintheregion--ab
[originaltext]Atonetimeitwasthemostimportantcityintheregion--ab
[originaltext]M:Hello,Jenny.Whatareyoudoinghere?W:Hello,Mark!Thisis
[originaltext]M:Hello,Jenny.Whatareyoudoinghere?W:Hello,Mark!Thisis
[originaltext]M:Hi,Mandy.How’severythinggoing?W:Nottoogood,Isuppose.
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
[originaltext]M:Ijustcalledthetravelagency,it’sallset.OnJunefirst,
随机试题
Ithoughthavingababywouldhurtmywritingcareer.Iwaswrong.
Whatpartofthemuseumflooded?[br][originaltext]Dozensofvaluablepainting
[originaltext]CarlItalktoMr.Lee?[/originaltext][audioFiles]audio_ehbm_003
[originaltext]W:Michael,doyougoouttowork?M:Notregularly.Iusedtoha
下列选项中可导致血栓形成的是A:肝素样抗凝物质增多B:狼疮样抗凝物质增多C:
根据《土地管理法》的规定,农村村民一户可以拥有()处宅基地,其宅基地的面积
甲国有独资公司作出发行债券的决议应由国有资产监督管理机构审核后,报本级人民政府批
泥浆性能包括()。A、过滤特性 B、相对密度 C、排泥流量 D、pH值
男性,20岁,发热2周伴皮肤散在紫癜,颈部及腋下可触及4.0cm×1.0cm大小
在固定总价合同中还可以约定,在发生()下可以对合同价格进行调整。因此,需要对其
最新回复
(
0
)