首页
登录
职称英语
[originaltext] Albert Schweitzer was born in 1875 in Alsace. At that time,
[originaltext] Albert Schweitzer was born in 1875 in Alsace. At that time,
游客
2024-05-30
57
管理
问题
Albert Schweitzer was born in 1875 in Alsace. At that time, it was a part of Germany. [32] His generous spirit was first awakened through his training as a preacher. Besides gaining a reputation as preacher, [33] he also became respected for his ability to play the organ. [35] He was a man of many talents. His concern for other people turned his attention to medicine. He had also acquired doctoral degrees in philosophy and music. His wife took an interest in medicine also and became a nurse. Many people thought that he should remain and lecture in Europe to have a strong impact on Western civilization. Though he listened to their suggestions, he ultimately decided to follow his own conscience. This led him to Africa. [34] Albert had felt that all men should accept the responsibility of helping others. He felt particularly concerned for black Africans who had been exploited by white men. He earned the money he needed by performing on the organ and by lecturing. With this money he bought equipment and opened a hospital in Africa. He was a man of great strength who faced great problems with courage. The threat of war, the reality of imprisonment during World War One as a German citizen and the unbearable heat in Africa did not make him retreat at all. [35] He believed that a man could overcome these obstacles if he had a sense of idealism. He died in 1965.
选项
A、His generous suggestions and help.
B、His imprisonment in World War I.
C、The responsibility of helping others.
D、His impact on Western civilization.
答案
C
解析
细节题。短文提到,Albert认为所有人都应该承担帮助他人的责任,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3611564.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Iwonderifyou’dliketoanswerafewquestions.Wearedoing
[originaltext]W:Iwonderifyou’dliketoanswerafewquestions.Wearedoing
[originaltext]W:Iwonderifyou’dliketoanswerafewquestions.Wearedoing
[originaltext]W:Iwonderifyou’dliketoanswerafewquestions.Wearedoing
[originaltext]Myfatherwasaverysoft-spokenman,however,hehadsomeve
[originaltext]W:Hey,Jake,riseandshine.M:Whattimeisit,Sheila?Ihave
[originaltext]W:Hey,Jake,riseandshine.M:Whattimeisit,Sheila?Ihave
[originaltext]M:Comeon,Jully,how’rewegoingtoconvinceeverybodythatI’m
[originaltext]IntheUnitedStates,theaverageageofacollegestudentus
[originaltext]IntheUnitedStates,theaverageageofacollegestudentus
随机试题
Wheredoesthisinterviewtakeplace?[originaltext]W:Goodmorning,thisisAnn
[originaltext]M:Cathy,Chaostheoryseemstobeabranchofphysicsormathema
[originaltext](16)Intoday’sjobmarket,itisnotuncommonforjobseekers
已知平面区域,计算二重积分
关于编制全国沿海布局规划的意义,下列说法正确的有( )。 A.国家经济社会
(2015年真题)下列购买房地产的行为,不属于免征契税的是()。A.省农科
个案工作是指帮助遇到困难的个人或者家庭调动自身及其周围的资源改善个人与()之间
(2015年真题)清蒸后可消除刺激性,又能增强补脾润肺益肾作用的饮片是( )。
A.增强活血止痛作用 B.增强散瘀止痛作用 C.增强疏肝止痛作用 D.降低
大气发生逆温时( )。A.有利于大气污染物的扩散 B.不利于大气污染物的扩散
最新回复
(
0
)