首页
登录
职称英语
[originaltext] Looking to improve your language skills, but you don’t have
[originaltext] Looking to improve your language skills, but you don’t have
游客
2024-05-29
53
管理
问题
Looking to improve your language skills, but you don’t have the time to go overseas to attend school? More and more universities around the world are offering opportunities for students to obtain degrees online (distance education) from the comfort of their own homes, and many of these institutions are accredited, meaning that they have met certain standards of excellence.
(26) If you decide to take language courses online, or any other subject, be sure to evaluate the benefits of studying online versus going abroad. The advantages of studying online are that (27)the costs are usually lower, you can study at your own pace, and you have access to the materials 24-hour-a-day from almost any computer in the world. However, you won’t get the human interaction of meeting people to face to face like you would if you were physically attending a school overseas.
On the other hand, the advantages of going overseas may include day-to-day opportunities to learn a new culture, meet new friends with whom you can use and practice the language, and chances to see different parts of the world. However, (28)there may be a number of disadvantages for some including expense, time away from one’s school, family, or work life, and the challenge of adapting to a new culture and way of life.
Whatever you do, consider a distance education program that meets your educational needs, is within your budget, and equally important, provides you with opportunities to grow beyond the classroom through cultural and educational activities.
选项
A、You can learn a new culture.
B、You can study according to your schedule.
C、You can get human interaction of meeting people.
D、You can have courses of higher standard.
答案
B
解析
文章中提到远程教学的好处有:费用少,可以根据自己的进度学习,可以随时在任意一台电脑上获取资料,故本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3610756.html
相关试题推荐
[originaltext]Ladiesandgentlemen,welcomeaboardyourScenicCruiserBus
[originaltext]EversincePhiloT.Farnsworthassembledthefirsttelevision
[originaltext]EversincePhiloT.Farnsworthassembledthefirsttelevision
[originaltext]EversincePhiloT.Farnsworthassembledthefirsttelevision
[originaltext]M:What’sNeilgoingtodowhenheleavesschool?W:Untilafew
[originaltext]M:What’sNeilgoingtodowhenheleavesschool?W:Untilafew
[originaltext]AlthoughIthinktheUnitedStatesgenerallyhasanexcellent
[originaltext]AlthoughIthinktheUnitedStatesgenerallyhasanexcellent
[originaltext]PresentlyIgotupanddressed,stuckmyviolinundermyjack
[originaltext]Beesareverysmallanimalswhichflythroughtheairtolook
随机试题
Theweatherreportpredictsitwillrain______becomecolder.A、neitherB、norC、a
Now,commercialfarmershavebecomeincreasingly______sothatalmosteverythin
SunburstHotelLocation:OnWaikikiBeachfacingtheoceano
Singaporeiswellknownasamulti-racial,multi-culturalandmulti-religiousna
[originaltext]Sandyisoncrutchestoday,sohemusthavehurthislegonhiss
Itisdesirablethatyou__________________________(保持费用越低越好).keepthecostas
脊柱CT扫描可用于检查下面哪种疾病A.神经炎 B.脊髓灰质炎 C.髓核积气
胰岛素剂量不足或中断可引起A.低血糖反应 B.妊娠后期糖尿病 C.酮症酸中毒
根据皮亚杰的认知发展阶段理论,7~11岁儿童的认知发展大体上处于()阶段。
某新建加油站按照有关规定建立该加油站的生产安全事故应急预案体系,为保证编制工作顺
最新回复
(
0
)