首页
登录
职称英语
Good jobs are scarce these days, with roughly 15 million Americans out o
Good jobs are scarce these days, with roughly 15 million Americans out o
游客
2024-05-29
60
管理
问题
Good jobs are scarce these days, with roughly 15 million Americans out of work and a national unemployment rate of 10 percent. President Obama tried to address the jobs crisis in his State of the Union by proposing a $ 33 billion tax credit for small businesses to hire new workers and by calling unemployment the most pressing item on his schedule.
Apart from the federal government’s response to the jobs crisis, economists predict that certain industries such as health care, green technology, education and government, will grow in the coming years. Each week we search several job board--including Indeed, Vault and Yahoo to help us track the best job listings with salaries of $100 000 or more. For this week’s picks, we’ve presented jobs in new emerging fields:
The first one is Wind Energy Sales Director. Are you fascinated by the sight of wind power generator, or simply committed to conserving energy? SKP USA, a Pennsylvania-based company that manufactures, sells, and maintains wind power generators, is looking for a senior-level sales executive with an MBA and an engineering background. Pros (优点): You’d get the chance to work on a wide range of renewable energy projects, including solar and tidal. Cons (缺点): The job would require the candidate to travel about 70 percent of the time, both home and abroad.
The second position is Sustainability Director. AECOM offers design, planning, engineering, and consulting services for urban design, city planning, environmental performance, and policy projects. Newsweek ranked AECOM one of the top 500 greenest companies in 2009. This position in D.C. oversees climate change and sustainability projects for clients that include federal, state, and city governments. Pros: The company has offices in 100 countries. Cons: Enthusiasm is not enough. They want to hire a self-promoter with published articles and a great speaker.
The third recommended position is Response Management Specialist. Don’t let this funny job title fool you. This position for the Defense Intelligence Agency. a support agency for the Department of Defense, involves mapping out how the agency is going to respond to disasters, including chemical or nuclear threats. Pros: As a federal employee, you’d get a pension and excellent benefits. Cons: You have to be willing to undergo a thorough background check.
The fourth position is Government Contract Manager. Somebody needs to track all of the money that governments and corporations spend on various contracts, enter the contract manager. This candidate needs to be organized, diplomatic, and analytical enough to recognize problems before they arise. Pros: You can be based in Washington, D.C., Reston, Va., San Diego, or Los Angeles. Cons: You need a minimum of six years of contract-management experience and must be willing to travel 50 percent of the time. [br] If a self-stimulated guy hates too much travel, and wants to live in another country, he can apply for ______.
选项
A、Wind Energy Sales Director
B、Sustainability Director
C、Response Management Specialist
D、Government Contract Manager
答案
B
解析
细节辨认题[考频:55] 。第四段末句提到.他们需要一个笔头、口头能力都很强的善于自我提升的雇员。题干中self-stimulated“自我激励的”与原文中的self-promoter“善于自我提升”是同义替换,所以B)为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3610374.html
相关试题推荐
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhave
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhave
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhave
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhave
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhave
[originaltext]Businessandpublicorganizationsspendtensofmillionsofd
[originaltext]Creditcardsarebigbusiness.Americansspend$16billiona
[originaltext]Creditcardsarebigbusiness.Americansspend$16billiona
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarereading
Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Millionsofothersarereading
随机试题
Shellfishgivethedeceptiveappearanceofenjoyingapeacefulexistence,althou
A.indicativeB.reachC.immediateD.lackE.content-freeF.tracking
Contrarytopopularbelief,olderpeoplegenerallydonotwanttolivewith
下列选项中,不属于墙的构造要求的是()A.足够的承载力 B.稳定性 C.保
某银行内部审计师希望确定是否所有贷款都有充足的抵押担保,并根据是否需要近期支付分
A.成虫 B.幼虫 C.两者均可 D.两者均不可 E.以上均不对牛带绦虫
男,35岁,发热、皮肤瘀斑5天入院。查体:贫血貌,牙龈明显增生,胸骨压痛阳性。H
用于中枢性或外周神经损伤所致的麻木样痛、灼痛的药物是A.三环类抗抑郁药B.非甾体
酪氨酸激酶抑制剂吉非替尼的特征性不良反应是()A.痤疮样皮珍 B.血压升
根据《建筑工程建筑面积计算规范》GB/T50353-2013规定,建筑物大厅内的
最新回复
(
0
)