首页
登录
职称英语
[originaltext] In recent years, many Americans of both sexes and various age
[originaltext] In recent years, many Americans of both sexes and various age
游客
2024-05-23
59
管理
问题
In recent years, many Americans of both sexes and various ages have become increasingly interested in improving their bodies. (29) They have become more devoted to physical fitness. Many persons have a strong desire to be more physically fit.
By nature, Americans are enthusiastic, and energetic about bobbies or pastimes. And now many of them apply this enthusiasm, optimism, and energy to
running. (30) As a result, there are more running clubs to join and numerous books and magazines to read about running.
The desire for American people to be physically fit could probably be explained by a "passion" for good health. The high rate of heart attacks in the 1960s has caused an increase of interest in improving the health condition of human body. Middle-aged men especially suffer from heart attacks. Thus, they are one group strongly interested in taking more physical exercise. (31) In fact, many doctors often encourage their patients to become more physically active, especially those who have inactive jobs. It is quite interesting to note that the rate of heart attacks began to decrease between 1972 and 1974 and it is still decreasing now.
It seems that physical fitness has now become a new "love" of Americans. But will it last very long? Nobody knows. Only time will tell—or until another "new passion" comes along and takes its place.
29. Why are Americans so interested in physical exercise?
30.What happens when American people apply great enthusiasm in running?
31.What kinds of patients are especially encouraged to take part in physical exercise?
选项
A、Because of their hobbies and pastimes.
B、Because of their enthusiasm for sports.
C、Because of their fear of heart attacks.
D、Because of their strong desire for good health.
答案
D
解析
推断题。短文提到,很多美国人都致力于身体锻炼,他们对身体健康有强烈的愿望。D为原味的同义表达,故正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3606819.html
相关试题推荐
[originaltext]EarthHourisaglobaleventorganizedbyWorldWideFundfo
[originaltext]W:So,haveyoufoundajobyet?M:No,but,Ihaveafewintervi
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]W:Haveyoubeentothenewfitnessclubonthecomer,William?The
[originaltext]ManyoftheDutchexpressionsheardinAmericanEnglishwere
[originaltext]ManyoftheDutchexpressionsheardinAmericanEnglishwere
随机试题
MostoftheoldercivilizationswhichflourishedduringthefifthcenturyB.C.ar
Inthepopularmind,theInternetistherealizationoftheglobalvillage,
一般来讲,作为期货市场的上市品种,应该是()的商品。A、市场容量大B、易于标准化和分级C、价格受政府限制D、拥有大量买主和卖主A,B,D作为期
[originaltext](5)ThreeuniversitystudentsinSantiago,Chile,havedevelo
[originaltext]M:Hi.Uh,(9)haven’twemetbefore?Youlooksofamiliar.W:Yea
软件是指为了满足用户需要而编制的各种程序的总和,一般分为系统软件和应用软件两大类
金融服务实体经济的实质就是有效发挥其()的功能。A.媒介资源配置 B.所有权
某单位内的消防应急照明及疏散指示系统采用自带电源非集中控制型系统,消防机构对消防
患者女,36岁,患痹证多年,近来出现心悸气短,动则加重,面色少华,舌质淡,脉虚数
关于证券投资基金的特点,下列说法正确的有()。A.通过集合理财实现专业化管理
最新回复
(
0
)