首页
登录
职称英语
Library VS. Internet1.随着网络的普及.有人认为图书馆将会被网络取代2.有人则持反对意见,其理由是……3.我的看法
Library VS. Internet1.随着网络的普及.有人认为图书馆将会被网络取代2.有人则持反对意见,其理由是……3.我的看法
游客
2024-05-16
80
管理
问题
Library VS. Internet
1.随着网络的普及.有人认为图书馆将会被网络取代
2.有人则持反对意见,其理由是……
3.我的看法
选项
答案
Library VS. Internet
Nowadays. Internet has exerted its influence in many aspects of our daily life. More and more people turn to the Internet for help when some kind of information is needed. Then some people anticipate that libraries will be replaced by the Internet because libraries as a traditional way to get access to knowledge and information have gradually lost its attraction.
However, compared with the net, libraries still have incomparable advantages. Firstly, reading paper-based books is a basic means of studying and absorbing knowledge. People are able to get more systematic and integrated information from the books that Internet can’t achieve with vast of messy information. Secondly, a noticeable disadvantage of the net is that people are exposed to the constant radiation while using computers, which is very harmful to people’s health, especially to their eyes.
All in all, as an important way to convey knowledge and culture, libraries will never disappear from our life. Perhaps, combination of the libraries and the Internet can serve us perfectly in different ways.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3601507.html
相关试题推荐
TheSignificanceofNon-automobileDay1.政府积极倡导无车目活动2.无车日活动发起的原因和重要意义3.我的看法
KnowledgeorExperience?1.知识和经验是大学生最重视的两个方面2.有人认为知识更重要,而有人认为经验更重要3.我的看法
SocietyCallsforHeroes1.危急时刻常常没有英雄挺身而出2.现代社会中英雄的价值是……3.我的看法
ShouldWeCompareOurselvesWithOthers?1.有些人认为有比较才有进步2.有些人认为攀比会造成不良后果3.我的看法
ShouldGraduatesSpendMuchonJobHunting?1.目前大学生在求职上花的钱越来越多2.人们对此看法不一3.我的看
PayingKidsforChores?1.现在有不少家长付钱让孩子做家务2,有人对此赞成,也有人表示反对3.我的看法
GivingChildrenCellPhones1.目前越来越多的家长给孩子配手机,目的是……2.也会带来一些问题3.你的看法
WorkingasCommunityWorkers1.目前许多大学生毕业后选择去社区工作2.去社区工作的好处3.我的看法
OnStudents’InterpersonalRelationshipI.目前许多大学生处理不好人际关系2.出现这种现象的原因3.我的看法
ShouldFoodBeBannedontheSubway?1.对于禁止在地铁和公交车上吃东西,有人表示赞成2.有人则表示反对3.你的看法
随机试题
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
AccordingtoBartlett,reflectiveteachi
请阅读短文,完成此题。 Oftenheardpeoplecomplain
A.意识丧失是由于大脑半球弥散性损伤 B.意识丧失是由于广泛性发作脑功能紊乱
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
2013年下半年我国每月钢材产量同比增速超过11%的有几个?() A.4
(2017年真题)资金成本越高,个人贷款定价();当宏观经济趋热时,个人贷款价
共用题干 一般资料:求助者,男性,29岁,硕士学位,外科主治医师。案例介绍:求
诃黎勒的正名是A.白果 B.瓜蒌 C.杜仲 D.牡蛎 E.诃子
根据《建筑安装工程费用项目组成》(建标[2003]206号),建筑安装工程的规
最新回复
(
0
)