首页
登录
职称英语
Listen up soldiers, we have a crisis on our hands. A silent army has been bu
Listen up soldiers, we have a crisis on our hands. A silent army has been bu
游客
2024-05-15
60
管理
问题
Listen up soldiers, we have a crisis on our hands. A silent army has been built up over hundreds of years and is the most deadly enemy we have ever had to face. This is the enemy you people have known since the day you were brought into this world. You are face to face with this enemy every day, unknowing that every step you take, every move you make, and every decision you face is contributing somehow to this army’s strength.
In case you haven’t noticed yet, ladies and gentlemen, this enemy is ourselves. Slowly and surely we are destroying animals, ourselves and most importantly the only planet we have, Earth. You have probably all heard this speech a thousand times before, and well if this has to be the 1001 before we get off our lazy, self-destructing asses and do something to fix it, so be it!
I admit I’m no better than the rest of you at the simple things in everyday life that are destroying this planet, but the whole issue pisses me off. Our whole existence revolves around money, and our personal benefit. We have forgotten how to do things for others, how to help the planet and, in turn, how to benefit the species.
The fact is simple, people, we’re killing ourselves. Many, however, don’t notice it. They believe what they’re doing is either beneficial, or that they are too small to do anything about it. Well, most of them are right, most of us fall under some sort of higher power, which means that the root of the problems are mainly the governments. Don’t think that this is leading into one of those conspiracy-theory-type lectures, however if you’d like to call it that, I won’t be one to judge. I do believe the governments know how to prevent and stop much of the problems in our world today. For example, it’s a widely known fact that we have the technology to use water instead of gas for cars, but the government won’t allow production because they get money off gas, and to them it’s more important than a clean environment, more important than contaminating the water, or killing off animals because of the pollution even when the money they get from the gas ends up being put back into trying to control these problems anyway. And who was the guy who thought that burning fossil fuels would be a good source of energy anyway? Did they take the first suggestion that came up or what? Fossil fuels are not everlasting guys, HELLO! Is our species so narrow-minded that we can’t see into the future and realize that one day it will run out. Or did we know that in the beginning and not care because it was the only resource we could use? Did we then become so lazy that we couldn’t spend the time and money to figure out some other sort of fuel or energy source?! This is nuts!
So go ahead try and hide. Protect yourselves with your fancy guns and munitions, run away with your trains, planes, and automobiles or go about as if nothing’s happening. None of those will help you much because the only way we can shelter ourselves from what’s to come is if we stop it from ever happening. Now are you all able to get off your couches, stop watching your TV and do something about it? Didn’t think so but it was worth a try anyway. [br] We can infer from the passage that ______.
选项
A、the author has lost confidence completely in people’s ability to face the threat
B、it is too late for the human being to take action to combat the threat
C、some people have sensed the danger but fail to take action
D、it is people’s laziness that causes the undesirable consequences
答案
C
解析
考查对文章的推断能力。A、B表述的意思与原文不符,D选项表述不准确。C选项在文章最末两段有所说明。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3600031.html
相关试题推荐
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwanning?Theworldeconomy?N
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwanning?Theworldeconomy?N
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwanning?Theworldeconomy?N
Onepositiveconsequenceofourcurrentnationalcrisismaybeatleastate
Onepositiveconsequenceofourcurrentnationalcrisismaybeatleastate
Onepositiveconsequenceofourcurrentnationalcrisismaybeatleastate
Onelessonofthefinancialcrisisisthis:whentheentirefinancialsystem
America’sBrainDrainCrisisLosingtheGlobalEdgeWilliamKurtzisaself-d
Listenupsoldiers,wehaveacrisisonourhands.Asilentarmyhasbeenbu
Listenupsoldiers,wehaveacrisisonourhands.Asilentarmyhasbeenbu
随机试题
Sociology社会学Sociologyisasocialsciencethatstu
Myhairdryer’sstoppedworking—Ithinkthe______hasblown.A、plugB、fuseC、wire
二、考题解析 【教学过程】 (一)导入新课、提出任务 师:同学
某厚度为10m的饱和黏土层,在大面积荷载P0=100kPa作用下,设该土层初始孔
下列哪项与血小板黏附功能有关A.β血小板球蛋白 B.纤维蛋白原 C.血管性血
某企业试验用两种新材料生产产品。现从每种材料生产的产品中各随机抽取5个进行检验,
对质量检验记录的数据的特定要求包括()。 A.不能随意涂改B.内容要完整
(2017年真题)实行会员分级结算制度的期货交易所的结算会员为债务人时,债权人请
A. B. C. D.
下列哪项是正常产褥期的表现A、产后24小时体温超过38℃ B、产后第一天宫底达
最新回复
(
0
)