首页
登录
职称英语
[originaltext] Ellen Taaffe Zwilich is one of the classical music composers
[originaltext] Ellen Taaffe Zwilich is one of the classical music composers
游客
2024-05-15
53
管理
问题
Ellen Taaffe Zwilich is one of the classical music composers at work today in the United States. Her music is often described as complex but accessible, appealing to wider audiences. In 1983 she became the first female composer to win a Pulitzer Prize. She won it for her " Symphony Number One". (32) She says this is a special time to be a composer. Thanks to technology,more music is available to more people than at any time in history.
Ellen Zwilich began her musical exploration playing the piano, violin and trumpet. She started writing music as a child. She studied music at Florida State University and (33) later moved to New York City to study violin and composition.
One of Ellen Zwilich’s teachers has been a big part of American classical music for over seventy years: Elliott Carter. He began his musical studies at Harvard University in the 1930s and went on to study in Paris. His early works were influenced by composers of the classical period of the late 1700s and early 1800s. (34) But he later broke away from this neoclassical sound to create a freer and more expressive modernist sound. Elliott Carter has written over 130 works,many of which he composed after the age of ninety. He is 101 years old.
Becoming a composer generally starts with musical training and education. (35) There are many well-known music schools in the United States. It is not just Americans who study at these schools. At the Manhattan School of Music in New York,for example,an average of thirty-five percent of the students come from outside the United States.
32. Why does Ellen Zwilich think she is a composer at a special time ?
33. What did Ellen Zwilich learn in New York City?
34. Which word can best describe the style of Elliott Carter’s music?
35. What can we learn about music schools in the United States?
选项
A、More people are interested in classical music.
B、The technology enables access to more music.
C、Classical music faces great challenge from pop music.
D、Classical music must be adapted to modern times.
答案
B
解析
文章中提到,她说对于古典音乐作曲家来说这是一个特殊的时代,科技的发展和进步使得更多的人能够听到更多的音乐,这是历史上任何一个时代都无法比拟的。因此,Ellen Zwilich之所以认为这是一个特殊的时代,主要是由于科技的发展促进了古典音乐的推广。故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3599249.html
相关试题推荐
[originaltext]Whenpeoplethinkofcarrots,theyusuallypictureintheirm
[originaltext]Whydoesitseemeasierformentoloseweight?Itmaybeall
[originaltext]Learningtoliveoffyourinvestmentsinretirementisharder
[originaltext]Learningtoliveoffyourinvestmentsinretirementisharder
[originaltext]W:I’mbackstageattheBirminghamHippodromewiththecomedianB
[originaltext]W:I’mbackstageattheBirminghamHippodromewiththecomedianB
[originaltext]W:I’mbackstageattheBirminghamHippodromewiththecomedianB
[originaltext]W:I’mbackstageattheBirminghamHippodromewiththecomedianB
[originaltext]W:Hi,canyouhelpme?I’vegottowriteanessayonelectricald
[originaltext]W:IthinkI’lltakemymothertothatFrenchrestaurantonMain
随机试题
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchang
D.H.Lawrenceemploys______inhismasterpieceTheSonsandLovers.A、StreamofCo
[originaltext]Monarchbutterflies,thelargeorangeandblackinsects,are
Theprojectisworth______again.A、discussedB、discussingC、todiscussD、discuss
下列选项中,对安全图标的解释正确的是()。A. B. C. D.
公司仓库最近不幸遭遇火灾,损失了大部分存货。管理人员正在填写保险索赔单,其中需要
下列关于风险认知度的描述.说法正确的是() Ⅰ.反映的是客户对风险的主观评价
《中华人民共和国证券投资基金法》规定,基金管理公司的注册资本不得低于()人民币,
移植物抗宿主排斥反应发生于A:外周血干细胞移植B:皮肤移植C:肾移植D:心
每次订购物料所需的联系、谈判等费用属于()。A.仓储成本 B.订货成本 C
最新回复
(
0
)