首页
登录
职称英语
[originaltext]M: (19)We all know that going to college can suck your wallet dry
[originaltext]M: (19)We all know that going to college can suck your wallet dry
游客
2024-05-15
72
管理
问题
M: (19)We all know that going to college can suck your wallet dry, leaving you thousands and thousands of dollars in debt. The question is: Is it worth it? Penelope, a senior writer for Money Magazine, has been doing the research. Thanks for joining us here.
W: Thank you.
M: The cost of going to college has increased 439% since 1982, a pretty unbelievable statistic. What is behind the surge?
W: Well, there are a number of factors, some of them pretty obvious, driving college costs. One is growing demand. There are a record number of kids graduating from high school, all wanting to go to college or at least a good portion of them. (20) And there’s less support from the government, both federal and state. But one of the most surprising factors we found was the demand from many parents to send their kids to really expensive brand-name colleges. And that creates a cycle that pushes up tuition at all colleges.
M: Is it worth it?
W: Well, in many cases, it’s probably not. People are taking out way too much debt that they don’t have realistic prospects of paying back. And going to an expensive college isn’t going to help.
M: Will the statistics keep going up?
W: We don’t think so. Actually, there’s been push by Congress to take a look at colleges that aren’t spending part of their endowments increasing financial aid or keeping tuition down. And recently, (21)some of the most expensive colleges have really boosted their financial aid so that many families from middle-class households can send their kids at much reduced costs to these schools.
19. What are the speakers mainly talking about?
20. What causes the increase of college tuition fees?
21. What is the good news to middle-class families with students going to college?
选项
A、Less students want to go to college.
B、Federal and state governments offer less support.
C、The cost of living is higher than ever before.
D、College students waste much money on useless items.
答案
B
解析
细节辨认题。对话中提到,导致大学学费上涨有三个原因:学生数量的增多,财政支持的减少以及家长想让子女上昂贵的名牌大学的愿望。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3599195.html
相关试题推荐
[originaltext]Banksarenotordinarilypreparedtopayoutallaccounts;th
[originaltext]M:Nextmonthyou’regoingtocelebrateThanksgivingDay.Whenis
[originaltext]M:Nextmonthyou’regoingtocelebrateThanksgivingDay.Whenis
[originaltext]M:Nextmonthyou’regoingtocelebrateThanksgivingDay.Whenis
[originaltext]M:Nextmonthyou’regoingtocelebrateThanksgivingDay.Whenis
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext](26)Lastweek,wetoldhowtheEnglishlanguagedevelopedas
[originaltext](26)Lastweek,wetoldhowtheEnglishlanguagedevelopedas
[originaltext]GoingonlineisafavoriterecreationformillionsofAmerica
随机试题
SpeakerA:Hello.CanIbeofservicetoyou?SpeakerB:I’mjustwindowshoppi
Shestartedinthebathroom.Sheputtheshavingbrush,thedisposablerazor,
Thehardertheshrubistogrow,_____.A、thehigherpriceitisB、thehigherpric
AreComputersAlive?Thetopicofthoughtisoneare
______somedegree,allmanagerswhosupervisepeopleareinvolvedinHRactiviti
[originaltext]M:Isn’titrathercoldoutside,Sally?W:Itisabit,butIcan
预算管理的起点是()。A.战略 B.计划 C.报告与分析 D.过程管理
开关场的就地端子箱内应设置截面不小于100mm2的裸铜排,并使用截面不小于150
影响供给的因素和影响供给量的因素是完全相同的。()
某药品批发企业经营范围中包括中药材、中药饮片和生物制品。企业具有较好的避光、避风
最新回复
(
0
)