首页
登录
职称英语
[originaltext]W: Howard, what are you working on now?M: I have just finished a
[originaltext]W: Howard, what are you working on now?M: I have just finished a
游客
2024-05-14
70
管理
问题
W: Howard, what are you working on now?
M: I have just finished a piece on the background music.
W: Background music? Oh, like the music they’re playing here now.
M: Yes. You can hear it everywhere-- in restaurants, airports, supermarkets, department stores and so on. It’s supposed to influence your attitudes, put you in the right mood.
W: I am not sure I like that idea.
M: Well, it seems to work. Companies pay millions of dollars every year for background music. It’s supposed to give you a better feeling about yourself and the people around you. Factories use it a lot. It makes the workers happy, and they work better that way. In one factory, music increased production 4.5 percent.
W: I should think they’d get tired of hearing music all day.
M: They don’t, though. One fellow in San Francisco told me, "If the music stops, somebody always runs to the telephone to complain."
W: Now that I think about it, I can’t remember when there wasn’t background music in restaurants and stores.
M: That shows how young you are. Actually, it all started during World War Ⅱ when some factories had their own orchestras to keep workers happy and calm. Now different kinds of music are playing at different times during the day. They play faster music at ten in the morning than at eight, for instance, because workers tend to be slower then.
W: What about restaurants? Do they play the same music for dinner and lunch?
M: I don’t know about that, but I do know that hamburger places play fast music. When they started playing faster music, they found that a customer spent only seventeen minutes eating. The time was twenty-minutes before that.
选项
A、Because they want to make the attendants work faster.
B、Because they think fast music can make people eat more.
C、Because hamburgers will become more popular by this way.
D、Because they hope customers will spend less time on eating than before.
答案
D
解析
本题问“为什么卖汉堡的地方通常撂放快节奏的背景音乐?”文中提到,当他们刚开始播放节奏快的背景音乐时,他们发现顾客吃东西只花17分钟,而以前却要用20分钟。由此可见,他们播放节奏快的背景音乐是为了让顾客吃饭时少花点时间。故[D]“因为他们希望顾客吃饭时比以前少花点时间”正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3598307.html
相关试题推荐
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]BecauseIrelandisanislandgeographicallynearthemainland
[originaltext]EnglandwasthefirstcountrytocompetewithSpainforclaim
[originaltext]W:Howard,whatareyouworkingonnow?M:Ihavejustfinisheda
[originaltext]W:Howard,whatareyouworkingonnow?M:Ihavejustfinisheda
[originaltext]W:Howard,whatareyouworkingonnow?M:Ihavejustfinisheda
[originaltext]W:Howard,whatareyouworkingonnow?M:Ihavejustfinisheda
[originaltext]M:MybrotherMikehasjustdoneacourseattheGreenParkCampi
[originaltext]M:Ilookedattheapartmentyourecommended.Itisapit.W:Wel
[originaltext]M:Ilookedattheapartmentyourecommended.Itisapit.W:Wel
随机试题
Whenapersonfallsasleep,allactivitydecreasesandthemusclesrelax.Th
Choosethecorrectletter,A,BorC.Researchprojectonattitudestowardsstud
Intheearly20thcentury,fewthingsweremoreappealingthanthepromiseo
预应力混凝土简支梁桥静载试验,跨中截面的允许活载挠度增量不得超过计算跨径的()
银行对消费者的主要义务中银行必须以明确的格式、内容、语言,对其提供的产品或服务向
变电运维管理规定,国家电网公司安全监察质量部(以下简称“国网安质部”)履行的职责
QDII意味着允许内地居民使用人民币投资境外资本市场。()
在职业活动的内在道德准则中,“勤勉”的内在规定性是()。A.不管自己乐意或不乐意
某公司是一家处于行业领先地位的技术研发公司,公司员工的受教育程度较高,年龄结构也
最可能引起左心室负荷增加的是( )。A.二尖瓣狭窄 B.肺动脉瓣狭窄 C.
最新回复
(
0
)