首页
登录
职称英语
[originaltext] After years of study I have determined that there are only tw
[originaltext] After years of study I have determined that there are only tw
游客
2024-05-14
64
管理
问题
After years of study I have determined that there are only two types of people in this world: those who get to the airport early and those who walk in just as the plane is about to take off. (26) If there were any justice in the world the early airport people would be rewarded for doing the right thing and the late airport people would be punished. But there is no justice. I know I have been an early airport person for years. My luggage will get on the plane first but it will be the last luggage to come off the plane when we land. (27) You know who really gets his luggage first when we land? The late airport person who rushes into the airport three minutes before the plane takes off. "But if I get there real early," I told myself, "I will get the best seat." We’ll, no matter how early I showed up, I was always told that someone had called two or three days ahead of me and asked for that seat. The utmost embarrassment of the early airport person happened to me a few years ago when I was flying from New York to Chicago. When I got to the ticket counter, the person there said "Sir, you have a seat on the 9:15 A.M. flight, is that right?" "Yes," I said. "Well, it’s only 7:00 A.M. and the 7:05 A.M. flight has not left yet. (28) If you hurry you can make it." I was too embarrassed to say that I arrived early so I wouldn’t have to hurry. Instead I ran down the corridor to the plane.
26. What does the speaker say about the early airport person?
27.What usually happens to the late airport person?
28.Why did the speaker feel embarrassed in the airport?
选项
A、He misses his flight and has to take another one.
B、He can find a good seat no matter how late.
C、He leaves the airport first at the end of the trip.
D、His luggage comes out last because he comes late.
答案
C
解析
①推断题。说话者指出:到达目的地后,最后一个上飞机的人最早取到行李。故C为正确答案。A未提及;B发生在提早座的人身上;D与原文相悖。②在抓住事实细节的基础上进行推理,注意细节并注意理清逻辑关系。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3597965.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B3】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
【B1】[br]【B2】[originaltext]Electronicdevicesarechangingthewaypeople
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext](32)ItisnoteasytobecomeadoctorintheUnitedStates.
[originaltext]Acreditcardpermitsitsholderstobuygoodsorobtainserv
[originaltext]Acreditcardpermitsitsholderstobuygoodsorobtainserv
[originaltext]AfteryearsofstudyIhavedeterminedthatthereareonlytw
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
[originaltext]M:Hey,Jane.What’ssointeresting?W:Hi,Tom.I’mreadingthis
随机试题
Youngpeoplearefacinganuncertainfuture.Asthe21stcenturydawned,the
Letchildrenlearntojudgetheirownwork.Achildlearningtotalkdoesno
Whichofthefollowingminoritygroupenjoytheworstsocialandeconomiccondit
泛值器在电路中的作用可视为一个具有任意值的电阻元件()
A.聚合B.晶型转变C.变性D.氧化E.水解酰胺类和苷类药物易
砖混结构建筑物的层数一般在( )层以下。A.4 B.5 C.6 D.7
组DNA是指为特殊目的而将()A.两段DNA接在一起 B.外源DNA接至人体D
著作权人Y认为网络服务提供者Z的服务所涉及的作品侵犯了自己的信息网络传播权,向Z
A.利多卡因 B.普鲁卡因胺 C.胺碘酮 D.维拉帕米 E.去乙酰毛化苷
关于农用土地征用费,下列说法正确的有()。A.农用土地征用费由土地补偿费、安置补
最新回复
(
0
)