首页
登录
职称英语
[originaltext] People joke that no one in Los Angeles reads; everyone watch
[originaltext] People joke that no one in Los Angeles reads; everyone watch
游客
2024-05-13
84
管理
问题
People joke that no one in Los Angeles reads; everyone watches TV, rents videos, or goes to the movies. ( 32 ) The most popular reading material is comic books, movie magazines, and TV guides. City libraries have only 10 percent: of the traffic that car washes have. But how do you ex-plain this? An annual book festival in west Los Angeles is" sold out year after year. People wait half an hour for a parking space to become available.
(33) This outdoor festival, sponsored by a newspaper, occurs every April for one weekend. This year’s attendance was estimated at 70,000 on Saturday and 75,000 on Sunday. (34)The festival featured 280 exhibitors. There were about 90 talks given by authors, with an audience question-and-answer period following each talk. Autograph seekers sought out more than 150 authors. A food court sold all kinds of popular and ethnic foods, from American hamburgers to Hawaiian shave ice drinks. Except for a $ 7 parking fee, the festival was free. Even so, some people avoided the food court prices by sneaking in their own sandwiches and drinks.
People came from all over California. One couple drove down from San Francisco. This is their sixth year here now. They just love it. The husband said that it is just fantastic to be in the great outdoors, to be among so many books and authors, and to get some very good deals, too.
The idea for the festival occurred years ago, but nobody knew if it would succeed. Although book festivals were already popular in other US cities, would Los Angeles residents embrace one? (35)One of the festival founders said that it all depends as angelinos are very unpredictable.
选项
A、It will be a great success.
B、It will be popular but only takes time.
C、It will be a great risk to keep it.
D、It is hard to say.
答案
D
解析
文章的结尾提到几年前就有人构思了图书节的想法,但是没人知道能否成功。虽然在美国的其他城市都很受欢迎,但是洛杉矶居民能否接受呢?图书节的一位成立者认为很难猜透洛杉矶人,因此图书节的未来也无法预测,故本题答案为D 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3596934.html
相关试题推荐
[originaltext]FlexibleworkinghourswereinventedinGermanyinthelate1
[originaltext]W:I’vejustpreparedrelevantpresentationmaterialsoftheWint
[originaltext]W:I’vejustpreparedrelevantpresentationmaterialsoftheWint
[originaltext]W:I’vejustpreparedrelevantpresentationmaterialsoftheWint
[originaltext]PeoplejokethatnooneinLosAngelesreads;everyonewatch
[originaltext]PeoplejokethatnooneinLosAngelesreads;everyonewatch
[originaltext]Whatareintelligencetests?Howaretheyuseful?Thescorey
[originaltext]Whatareintelligencetests?Howaretheyuseful?Thescorey
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’v
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyou’v
随机试题
Afterthirtyyearsofmarriedhappiness,hecouldstillremindhimselfthat
XiamenUniversity,oneoftheleadinguniversitiesinChina,begantobanto
Itisimperativethatyou______youresignationbeforeFriday.A、handedinB、wou
WhatIfACollegeEducationJustIsn’tfo
2019年12月因丙公司破产倒闭,乙公司起诉甲公司,要求甲公司偿还为丙公司担保的
根据我国公司法,国有独资公司的监事会由国有资产监督管理机构派出,其目的有(
信贷资产风险分类是商业银行按照风险程度将信贷资产划分为不同档次。()
王某向李某借款2000元,约定3个月之后归还。3个月之后,王某并未按照约定返还
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
( )是一个国家、一个民族发展中更基本、更深沉、更持久的力量。A.人才战略 B
最新回复
(
0
)