首页
登录
职称英语
[originaltext]M: I got two letters this morning with job offers, one from the P
[originaltext]M: I got two letters this morning with job offers, one from the P
游客
2024-05-13
72
管理
问题
M: I got two letters this morning with job offers, one from the Polytechnic, and the other from the Language School in Pistoia, Italy.
W: So you are not sure which to go for?
M: That’s it. Of course, the conditions of work are very different: The Polytechnic is offering two-year contract which could be renewed, but the language school is only offering a year’s contract, and that’s a different minus. It could be renewed, but you never know.
W: I see. So it’s much less secure. But you don’t need to think too much about steady jobs when you are only 23.
M: That’s true.
W: What about the salaries?
M: Well, the Pistoia job pays much better in the short term. I’ll be getting the equivalent of about £22,000 a year there, but only £20,000 at the Polytechnic. But then the hours are different. At the Polytechnic I’d have to do 35 hours a week, 20 teaching and 15 administration, whereas the Pistoia school is only asking for 30 hours teaching.
W: Mmm...
M: Then the type of teaching is so different. The Polytechnic is all adults and mostly preparation for exams like the Cambridge certificates. The Language School wants me to do a bit of exam preparation, but also quite a lot of work in companies and factories, and a couple of children’s classes. Oh, and a bit of literature teaching.
W: Well, that sounds much more varied and interesting. And I’d imagine you would be doing quire a lot of teaching outside the school, and moving around quite a bit.
M: Yes, whereas with the Polytechnic position, I’d be stuck in the school all day.
选项
A、He wants to sign a long-term contract.
B、He is good at both language and literature.
C、He prefers teaching to administrative work.
D、He is undecided as to which job to go for.
答案
D
解析
细节题。在对话的开始,女士问男士So you are not sure which to go for?(你还没决定选择哪份工作?)男士说That’s it.即男士目前还没决定应该选择哪份工作。D是说他还没有决定选择哪份工作,与原文内容相符,是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3596530.html
相关试题推荐
[originaltext]AyoungmanwholivedinLondonwasinlovewithabeautiful
[originaltext]Elephantslivemostlyongrass,leavesandfruit.Theyalsoe
[originaltext]Elephantslivemostlyongrass,leavesandfruit.Theyalsoe
[originaltext]M:Let’sgoswimmingoveratthestudentcenter.W:I’dliketo,
[originaltext]M:Let’sgoswimmingoveratthestudentcenter.W:I’dliketo,
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]W:ProfessorStevenson,asaneconomist,howdoyoulookuponthe
[originaltext]GeorgeScottandTimMacDonalstoppedinfrontofthewindow
随机试题
Whatistheproblematthefactory?[br][originaltext]Hi,Tom.ThisisFredca
ThethemeofThanksgivinghasalwaysbeenA、friendshipandhappiness.B、peaceand
IntroductiontoGeographyCourse1.Thescopeofgeography■Processesaffect【T
[originaltext]Over1,000peoplegetstruckbylightningeveryyearintheU
Shesuggestedatthemeetingthatwe______canceltheoriginalplan.A、shouldB、co
Oncewhiletryingtoreachhiscarkey,LiKa-shingdrippedatwo-dollarco
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
在古罗马帝国,当古罗马人不再是至高无上的族群,帝国的控制权转移到了由多民族精英组
免疫系统具有免疫监视、防御、调控的作用。这个系统由免疫器官、免疫细胞以及免疫活性
A.便民原则 B.信赖保护原则 C.效率原则 D.公开原则行政机关不得擅自
最新回复
(
0
)