首页
登录
职称英语
Everyone has a moment in history, which belongs particularly to him. It is t
Everyone has a moment in history, which belongs particularly to him. It is t
游客
2024-05-13
46
管理
问题
Everyone has a moment in history, which belongs particularly to him. It is the moment when his emotions achieve their most powerful sway over him; and afterward when you say to this person "the world today" or "life" or "reality", he will assume that you mean this moment, cyan if it is fifty years past. The world, through Ms unleashed emotions, imprinted itself upon him, and he carries the stamp of that passing moment forever.
For me, this moment—four years in a moment in history—was the war. The war was and is reality for me. I still instinctively live and think in its atmosphere. These are some of its characteristics: Franklin Delano Roosevelt is the president of the United States, and he always has been. The other two eternal world leaders are Winston Churchill and Joseph Stalin. America is not, never has been, and never will be what the songs and poems call it, a land of plenty. Nylon, meat, gasoline, and steel are rare. There are too many jobs and not enough workers. Money is very easy to earn but rather hard to spend, because there isn’t very much to buy. Trains are always late and always crowded with "service men". The war will always be fought very far from America, and it will never end. Nothing in America stands still for very long, including the people who are always either leaving or on leave. People in America cry often. Sixteen is the key, crucial and natural age for a human being to be, and people of all other ages are ranged in an orderly manner ahead of and behind you as a harmonious setting for the sixteen-year-olds of the world. When you are sixteen, adults are slightly impressed and almost intimidated by you. This is a puzzle finally solved by the realization that they foresee your military future: fighting for them. You do not foresee it. To waste anything in America is immoral. String and tinfoil are treasures. Newspapers are always crowded with strange maps and names of towns, and every few months the earth seems to lurch(突然倾斜) from its path when you see something in the newspapers, such as the time Mussolini, who almost seemed one of the eternal leaders, is photographed hanging upside down on a meat hook. [br] Why does the author think that sixteen is the key, crucial and natural age?
选项
A、Adults would like to be young.
B、Sixteen-year-olds do not waste things.
C、Sixteen-year-olds read newspapers.
D、Sixteen-year-olds will be fighting soon for adults.
答案
D
解析
推断题。由文章第二段中间可知,作者认为16岁是关键而重要的年龄,并在倒数第五句中提到成年人预见到16岁的年轻人会为他们而战斗。由此推断,16岁显得重要是因为很快可以为成年人而战了,所以D正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3596187.html
相关试题推荐
Itisessentialthat______(每个人都为紧急情况做好准备).everyone(should)bepreparedforemerge
[originaltext]Everyoneislookingforagoodinvestmentthesedays.Andwit
[originaltext]M:HowdoyoulikeProfessorBookman’scourseontheHistoryofP
[originaltext]M:HowdoyoulikeProfessorBookman’scourseontheHistoryofP
[originaltext]M:HowdoyoulikeProfessorBookman’scourseontheHistoryofP
Ithasbeenrevealedthatsomedoctorshaveahistoryofabusingthattrustfor
Everyonesaysthatheisthevery______ofhisfather.A、personB、figureC、image
Shedecidedto______inthehistorycourseatthelocaleveningschool.A、assign
Althoughshewasonceafamousactressandwell-knowntoalmosteveryone,sheis
Shedecidedto______inthehistorycourseatthelocaleveningschool.A、assign
随机试题
Ifyou【D1】______smoothskinthatglowswithyouth,thechancesarethatats
Whilesomearguethatimposingtollsonhighwayuserscircumventstheneedtora
Inthe【B1】______annualBiblereadingmarathonthevolunteersreadreverentl
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Itwasoncethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediatelyar
Thisoldmanoftentalkedaboutthatsmalllake,______(过去他经常和朋友们在那儿游泳).wherehe
下列哪一项不符合多发性骨髓瘤A.高钙血症 B.高黏滞血症 C.高白蛋白血症
某心源性水肿患者,用地高辛和氢氯噻嗪治疗,2周后患者出现多源性室性期前收缩,其主
( )是指某些行业出现产业结构调整或原材料价格上升或竞争加剧等不利变化时,贷款
甲企业与乙企业均为增值税一般纳税人,双方签订合同约定甲企业以自产M产品100吨与
最新回复
(
0
)