首页
登录
职称英语
[originaltext] If you seize the stem of a nettle (荨麻) firmly, perhaps with t
[originaltext] If you seize the stem of a nettle (荨麻) firmly, perhaps with t
游客
2024-05-12
64
管理
问题
If you seize the stem of a nettle (荨麻) firmly, perhaps with the idea of uprooting a weed that is growing where it should not, you will probably feel a sharp sting in your palm or through the thicker part of your fingers. The stinging hairs on a nettle’s stem are small but effective. It is not unusual to feel the sting for several hours after you touch the nettle. Long ago, when people made such lore part of their general knowledge, it was believed that you might rub the root of the nettle on the injury and the sting would disappear.
The slender nettle, Urtica gracilis, is a wayside plant growing in moist soil over a wide area. It is more sparingly decorated with stinging hairs than the stinging nettle, U. dioica. Once full grown, the slender nettle may be quite safe to handle. The pliable young stems are more likely to be protected with stinging hairs than the stems of older plants.
The American Indians found the nettle a useful plant. The fiber of the nettle is strong, and when spun together in several strands, it could be used to make twine for hobbling horses or weaving cloth.
选项
A、The stem of the nettle.
B、Small stinging hairs on the nettle’s stem.
C、The sap of the nettle.
D、The slender nettle.
答案
B
解析
事实细节题 原文当中提到荨麻枝干上的刺会刺痛你的手。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3595265.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]Why,youmaywonder,shouldspidersbeourfriends?(26)Beca
[originaltext]Advertisementcanbethoughtofas"themeansofmakingknown
[originaltext]W:Hey,Jim,whatacoincidencetoseeyouhere!Longtimenosee
[originaltext]W:Hey,Jim,whatacoincidencetoseeyouhere!Longtimenosee
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise...wehearsomuchaboutitthese
随机试题
Accordingtothepassage,mothersin______spendmoretimelookingafterchildre
A.1个 B.3个 C.5个 D.6个
当其他条件相同,在以下条件中,最有可能实现扁平化组织结构的是:A.员工训练程度高
玻璃纤维增强塑料管箱的弯曲(管箱长度方向)强度为()。A.≥130MPa
下列对举行这一活动理解正确的是( )。 ①青少年学生要提高防范和自救意识 ②
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
A. B. C. D.
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
68、二级重要电力客户具备双回路供电条件,供电电源可以来自同一个变电站的(
给定线性方程组 则其解的情况正确的是( )。A.有无穷多个解 B.有唯
最新回复
(
0
)