首页
登录
职称英语
Only in the past two centuries has the field of adult education acquired def
Only in the past two centuries has the field of adult education acquired def
游客
2024-05-10
54
管理
问题
Only in the past two centuries has the field of adult education acquired definite organization. Its relatively recent development results from numerous social trends—the general spread of public education, the intensification of economic competition with a resulting premium on skills, the complexities of national and international politics demanding constant study, the stimulating effects of urbanization, the opportunity offered by increased leisure time, and increased interest in educational activities on the part of many older men and women. Modern and formal adult education probably originated in European political groups and, after the Industrial Revolution, in vocational classes for workers. Continuation schools for workers in Germany and Switzerland were common. The folk high school in Denmark, founded by Bishop Grundtvig, stressed intellectual studies, and the Adult Schools of the Society of Friends in England (1845) fostered the education of the poor.
The earliest American forms of adult education were the public lectures given in the lyceum (1826)(学术讲演的会堂) and the Lowell Institute of Boston endowed by John Lowell (1836). In 1873 the Chautauqua movement introduced the discussion group and modified lecture system. Free public lectures supported by the Dept. of Education of New York City were inaugurated in 1904. In 1926 the Carnegie Corporation organized the American Association for Adult Education, which later became the Adult Education Association of the U.S.A. In 1982 it merged with the National Association for Public Continuing Adult Education to form the American Association for Adult and Continuing Education. This group, through its research and publications, works not only to promote education as a lifelong learning process but also to systematize the methods and philosophy of the field.
Federal funding and support for adult education have been provided through the Vocational Education Act (1963), the Economic Opportunity Act (1964), the Manpower Act (1965), the Adult Education Act (1966, a mended 1970), the Comprehensive Employment and Training Act (1973), the Lifelong Learning Act (1976), and for a broader spectrum of learners by the Carl D. Perkins Vocational and Applied Technology Act (1984). The Office of Vocational and Adult Education, under the U. S. Dept. of Education, administers grant, contract, and technical assistance programs for adult education, literacy, and occupational training. Most federal funding for these programs is administered through the states, counties, and individual communities. Other major federal providers of adult education are the Dept. of Agriculture and the Dept. of Defense.
选项
A、people think it necessary to get diploma in order to find better jobs
B、people regard it as a good way to kill time since they have more leisure time
C、the easily changeable world politics requires fast update of knowledge
D、learning activities attract people to take further education
答案
C
解析
根据题干develops fast recently partly because定位到原文第一段第二句recent development re suits from.此句解释了成人教育近来得以发展的各种社会因素,其中包括“人们需要通过不断学习认识复杂的国内外政治局势”,C与之相符。A中diploma和文中skills不符;文中increased leisure time使成人教育成为可能,而不是人们消磨时间的对象,故排除B;句末提到老年人(而不是所有人)对教育活动日益感兴趣,故排除D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3591890.html
相关试题推荐
Thousandsofschoolchildrenarehavingtheireducationdecidedbya"rollof
Thousandsofschoolchildrenarehavingtheireducationdecidedbya"rollof
Thousandsofschoolchildrenarehavingtheireducationdecidedbya"rollof
Thousandsofschoolchildrenarehavingtheireducationdecidedbya"rollof
Thousandsofschoolchildrenarehavingtheireducationdecidedbya"rollof
EqualityofEducationOpportunity1.近年来出现一些教育不公平的现象2.出现这些现象的原因和后果3.为了改变这种状况,我认
MoreAmericansaretakingupeducationafterretirementspartlybecause______.
MoreAmericansaretakingupeducationafterretirementspartlybecause______.
Expertsineducationandgerontology(老人医学)saythatthenumberofretiredAm
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindang
随机试题
Goodmorning,everyoneandwelcometotheEnglishforAcademicPurposesCent
消防泡沫泡灭火系统适用于甲、乙,丙类液体及一般固体火灾的扑扑救。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个,使之符合左边四个图形的规律性:
女性,80岁,行走时不慎滑倒,即感右髋部疼痛,2小时后来院,查体右髋部有皮下淤血
下列描述中,哪种属于完全再生?A.动脉吻合口愈合 B.剖腹手术切口愈合 C.
张明同学是某市重点中学的学生,从初中开始他越来越讨厌上学,不爱学习,甚至对学习恨
长期服用奥美拉唑的老年患者,应监测A.骨密度 B.中枢神经系统症状 C.高镁
航空运输成本结构是低可变成本和()组成。A.高公共成本 B.低固定成本 C.
在公司的资本结构中,债务资本的多少、比例的高低,与公司价值没有关系。决定公司价值
重症肌无力的主要病理生理机制是A、乙酰胆碱释放量增多 B、乙酰胆碱释放量减少
最新回复
(
0
)