首页
登录
职称英语
For a number of years now, our research studies have shown that the incidenc
For a number of years now, our research studies have shown that the incidenc
游客
2024-05-09
64
管理
问题
For a number of years now, our research studies have shown that the incidence of college students with serious mental health problems has risen significantly in more than 90 percent of the colleges surveyed. These problems generally fall into the areas of clinical depression,generalized anxiety,panic attacks,and suicidal thoughts. Most of these students are able to be treated successfully within a reasonable amount of time. Something like six percent has problems so severe that they are unable to remain in school and are referred out to community clinics or private practitioners.
Counseling centers are available on almost all college campuses, but only a little over 10 percent of students utilize the services. Most seek help on their own or are referred in by someone on campus who is concerned about them. A very small number of students are mandated (强制执行) to seek counseling because of problematic behavior. Other survey data indicate that many more students have problems that could be helped through counseling but never seek such help. For example, in my 2010 survey of counseling center directors, 87 percent of the students who committed suicide had never sought out mental health services on campus.
Given this reality,it is unrealistic to think that any school could monitor the psychological needs of all its students nor,in my opinion,should they. Even if it were possible to do a clinical assessment of every student who arrives on a college campus our abilities to predict who is likely to harm themselves or others is very low. To mandate mental health services for all those who exhibit eccentric behavior would create a society we would not want to live in.
Nevertheless, the Jared Loughner case is another wake-up call for all of us to be more alert to those around us who appear to be in psychological distress and to do all that we can to get professional help for them. Counseling center staffs have, for several years now, been spending an increasing amount of time working with faculty, administrators and others who have direct student contact to help them better recognize the signs of emotional difficulty.
Colleges and universities don’t have the resources to provide blanket psychological services for all students. However,the current reality is that counseling center staffs are under unusual pressure because of the growing complexity of student problems and the false expectation that counselors can eliminate the possibility of a mentally disturbed student engaging in a random,harmful act. Many campuses are in desperate need of more counseling staff,more psychiatric back-up,and more funding for staff development. But there is some evidence that some colleges and universities have begun to move in this direction. [br] What do we know about college students’ mental problem?
选项
A、More and more college students are gradually aware of them.
B、Most of these students can be treated within certain amount of time.
C、The severeness of their problems forces them to leave the campus.
D、90 percent of the students surveyed have suicidal behaviors.
答案
B
解析
推理判断题。本题考查有关大学生心理问题的内容。原文第一段第一句话指出通过调查发现大学生心理问题现象比较严重,第二句话概括了心理问题的具体表现,第三句话说明这些问题在合理时间内是可以成功治疗的。故答案为B)。A)“越来越多的大学生意识到自己的心理问题”,原文未提及,排除;C)“问题严重性迫使他们离开校园”,原文提到仅有6%的学生需离开校园进行治疗,此论述过于绝对;D)“被调查的学生中90%有自杀现象”,原文说到90%存在心理问题,其中包括有自杀现象,此论述以偏概全,故排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3590716.html
相关试题推荐
Foranumberofyearsnow,ourresearchstudieshaveshownthattheincidenc
Foranumberofyearsnow,ourresearchstudieshaveshownthattheincidenc
Foranumberofyearsnow,ourresearchstudieshaveshownthattheincidenc
Foranumberofyearsnow,ourresearchstudieshaveshownthattheincidenc
Researchcarriedoutinrecentopinionpollsshowsthat______.[br]Theenclosu
Researchcarriedoutinrecentopinionpollsshowsthat______.[br]Thepassage
[originaltext]Researchindicatesthatparentswhorewardself-controlandi
Asheartdiseasecontinuestobenumber-onekillerintheUnitedStates,res
Asheartdiseasecontinuestobenumber-onekillerintheUnitedStates,res
Asheartdiseasecontinuestobenumber-onekillerintheUnitedStates,res
随机试题
Afledglingfirm.EcoLean,inSweden,hasdevelopedanewpackagingmaterial
Tounderstandthefailingsofexistingfarmprograms,it’simportanttounde
SmotherLove[A]Everymorning,LeanneBricklandandhersisterwoul
国际上出现的信息科技事故表明,如果银行系统中断()以上不能恢复,将直接危及其
下列关于基本信贷分析的说法,正确的有( )。A.需分析目前的还款来源,进而分析
A.进食时饱嗝 B.进食时有哽噎感 C.进食后呕吐 D.进食后胸腹痛 E
A.EDTA盐B.枸橼酸钠C.草酸盐D.双草酸盐E.肝素不适用于凝血象检查和血小
患者,男,68岁,患有高血压病史14年,因糖尿病入院。其所住病房靠近一个施工工地
目前,“金砖四国”的经济总量大致是美国的一半,在全球金融风暴的当下,虽然经济也遭
某新建项目,建设期2年,建设斯内贷款分年度均衡发放,且只计息不还款。第1年贷款
最新回复
(
0
)