首页
登录
职称英语
[originaltext] A classical guitarist was thrilled to hear from New York Cit
[originaltext] A classical guitarist was thrilled to hear from New York Cit
游客
2024-05-08
53
管理
问题
A classical guitarist was thrilled to hear from New York City police that his valuable guitar had been found. (32) It disappeared almost a year ago when he got out of a taxicab and forgot to take the guitar with him.
Laurence Lennon, 44, said he was running late that day. He was talking to his manager on his cell phone when he dashed out of the cab. He said that he gave the driver $60 and told him to keep the change. He walked through the front doors of the concert hall still talking on the phone to his manager.
Upon discovering his loss, Lennon used his cell phone to call the police. (33) The policewoman asked him for the name of the cab company, the number of the cab, and the name of the driver. He said that she had to be kidding.
She told Lennon that he could file a missing items report at the police station or online. (34) She told him that finding the guitar might take a couple of years, as finding guitars was not as important as finding murderers and drug-takers.
Lennon considered that year depressing, as he had to postpone the recording of two new CDs. He has been using borrowed guitars, and he was losing hope of ever recovering his guitar.
Lennon was reunited with his $100,000 guitar yesterday. The case and the guitar had been discovered in the comer of a coffeehouse only two blocks from where Lennon had lost it in the first place. Lennon had offered a$ 10,000 reward for its return. (35)He said he would give the reward to the coffeehouse owner, who had found the guitar and notified the police. The police department prepared a news release about its success in tracking down the guitar.
选项
A、The cab company.
B、The number of the cab.
C、The name of the driver.
D、Nothing.
答案
D
解析
文章中提到吉他演奏者Laurence Lennon发现丢失吉他后立刻报警,警方询问关于出租车信息时,他认为警方在开玩笑,由此推测他一无所知,故本题答案为D 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3589695.html
相关试题推荐
[originaltext]Americanwomenareusedtobeingindependent.Theyareusedt
[originaltext]Americanwomenareusedtobeingindependent.Theyareusedt
[originaltext]Americanwomenareusedtobeingindependent.Theyareusedt
[originaltext]TheAmericansbelievethatanybodycanbecomePresidentofth
[originaltext]TheAmericansbelievethatanybodycanbecomePresidentofth
[originaltext]M:(22)Today,weinviteMs.Linly-nfromInternationalLaborOrg
[originaltext]M:Whathappenedatyourfarmwhentheearthquakepassed?W:Oh,
[originaltext]W:Youarelateagain!We’vebeenexpectingyouforanhour.For
[originaltext]W:Youarelateagain!We’vebeenexpectingyouforanhour.For
[originaltext]W:Youarelateagain!We’vebeenexpectingyouforanhour.For
随机试题
1.TheOne-CallSystemInmoststates,naturalgasindustry-supportedlaw
PabloPicassowasthemostinfluentialandsuccessfulartistofthe20thcen
WhyIsFacebookLaunchinganAll-OutWaronApple’sUpcomingiPhoneUpdate?
【S1】[br]【S2】J非谓语动词。前面说到当孩子两岁时.研究人员用摄像机拍摄下了他们和父母在家自由玩耍时的影像,并记录下他们的话语。所以该空格的意思应该
希格拉德拉塞丽娜镇像是西班牙危机的一个缩影。由于很多耗资巨大的工程超支,很多小镇都面临和西班牙国家和地区政府同样的问题。【T1】但是由于当地的居民在政府支
A—midfieldB—backfieldC—cheerteamD—shootE—cornerhall
如何组织与培养班集体?
( )是指私募股权投资基金将其持有的项目在私募股权二级市场出售的行为。A.首次
风险管理与控制的核心包括()。 I.风险限额的确定 Ⅱ.风险限额的分配
适用于联合两种以上抗菌药物联合应用的疾病是A.败血症 B.骨髓炎 C.伤寒
最新回复
(
0
)