首页
登录
职称英语
[originaltext]People have different views on what children should do at a very
[originaltext]People have different views on what children should do at a very
游客
2024-05-08
62
管理
问题
People have different views on what children should do at a very early age.Some think that children should begin their formal education and start to spend most of their time on studies.Others believe that it is still time for young children to play.Both views are based on respective ground.
(26)Those who argue for the playing time for children suggest that children at a very early age are still too young to focus their attention on learning.Their brain may not be ready for serious studies such as comprehension and memorizing learning materials.These people are partially right,for it is true that young children can hardly concentrate.Their attention on one thing lasts for no longer than 15 minutes or so.(27)But we can arrange classes for shorter periods,can’t we? And we can shift teaching subjects.Through putting them to study,young children are occupied with learning but not with playing.
(28)Those who argue for children’s early commencement for formal education believe that being put to studies,children can develop good habit of studying, for the process of learning helps develop children’s mental abilities like the ability to memorize,the ability to understand and the ability to do simple calculation.(28)Children’s habit of studying and love for learning are of great importance to youngsters because these two things set up the sound foundation for their future studies.
(29)Having children start formal education at a very early age benefits young children much more than simply letring them play most of their time.A good babit needs a long time to develop to become a second nature.More importantly,it is better to develop a good habit before a bad one may grow.
选项
A、They do not have too much time to play.
B、They can comprehend and memorize learning materials.
C、They can prepare for the future studies.
D、They may form a bad habit.
答案
C
解析
细节推断题。文章中间部分阐述了支持早期教育人士的观点,认为若能早点儿让孩子接受教育,可以让他们养成良好的学习习惯,为孩子以后的学习奠定坚实的基础。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3589354.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Doyoulikethedress?M:Iloveit.W:Idesigneditmyself.
[originaltext]M:Hey,Jane.Whatdoyouthinkoftheartmuseumyouvisitedlas
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
[originaltext]W:Lookwhatamessyou’vemade!I’vetoldyouseveraltimes,but
Shetookataxitothestationforfearthatshe______(错过去目的地城市的火车).shouldmiss
随机试题
Completetheflow-chartbelow.ChooseONEWORDONLYfromthepassageforeachan
Whatistheconversationmainlyabout?[br][originaltext]W:Doyoulikesports
GetEnoughSleep—orElse!Agoodnight’ssleepismoreimportanttoyour
以下关于债券久期的说法,正确的是()。A、其他条件相同的情况下,债券的息票率越高,久期越小B、其他条件相同的情况下,债券的到期收益率越高,久期越大
[audioFiles]audio_eham_j09_001(20082)[/audioFiles]A、Becausesheisill.B、Becau
既能解表散寒,祛风止痛,通鼻窍,又能燥湿止带,消肿排脓的药物是()A.荆芥
甲企业从二级市场购入面值总额为1000万元,票面利率为3%的公司债券,将其划分为
208.对于检查项目,监护可唱票,操作人也可不复诵。
①成长和成才所包含的意蕴要深刻和正面,也是多元化的 ②真正意义上的成功,已经被
2019年,全国棉花产量588.9万吨,比上年减少21.3万吨。其中,新疆棉花产
最新回复
(
0
)