首页
登录
职称英语
[originaltext] About two percent of the population of the United States is o
[originaltext] About two percent of the population of the United States is o
游客
2024-05-08
66
管理
问题
About two percent of the population of the United States is of Asian origin—some five million people. Chinese, Japanese, and Philippines form the largest groups. However, there are also significant numbers of Asian-Indians, Pakistanis, Koreans, and Vietnamese now living in America. As a result of the war in Vietnam, some 350,000 refugees from that country have entered the United States since the early 1970s.
Chinese and Japanese workers were imported into the United States by employers in the late nineteenth and early twentieth centuries.Most of the Chinese settled in California, where they were employed mainly in heavy industries, such as mining and railroad construction. They were faced with intense prejudice and discrimination, especially from lower-class white people, who saw them as a source of threat to their jobs. The retreat of the Chinese into distinct Chinatowns was not primarily their choice, but was enforced by the hostility they faced. Since Chinese immigration was ended by law in 1882, the Chinese remained largely isolated from the wider society—at least until recently.
Most of the Japanese immigrants also settled in California and the other Pacific states. During World WarⅡ, following the attack on Pearl Harbor by Japan, all Japanese Americans in the United States were made to report to“relocation centers”which were effectively concentration camps. In spite of the fact that most of the Japanese were American citizens, they were compelled to live in the hastily established camps for the duration of the war.
选项
A、Because they didn’t understand their language.
B、Because they saw them as a source of threat to their jobs.
C、Because their culture was very different from theirs.
D、Because they had very different appearances.
答案
B
解析
细节题。该题问“为什么美国下等白人对中国移民心怀敌意?”在文中提到They were faced with intense prejudice and discrimination, especially from lower-class white people, who saw them as a source of threat to their jobs.(……将他们视为对自己工作的威胁。)选项B是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3589194.html
相关试题推荐
[originaltext]AbouttwopercentofthepopulationoftheUnitedStatesiso
[originaltext]Thenewyearalwaysbringswiththeculturaltraditionofnew
[originaltext]Thenewyearalwaysbringswiththeculturaltraditionofnew
[originaltext]Researchindicatesthatparentswhorewardself-controlandi
[originaltext]Researchindicatesthatparentswhorewardself-controlandi
[originaltext]M:InthestudiotodaywehaveEveStartling,acareeradviserat
[originaltext]M:InthestudiotodaywehaveEveStartling,acareeradviserat
[originaltext]M:Okay.MayIseeyourdriver’slicenseplease?W:What?DidId
[originaltext]M:AreyoubusyFridaynight?Ifnot,wouldyouliketogotothe
[originaltext]M:AreyoubusyFridaynight?Ifnot,wouldyouliketogotothe
随机试题
[originaltext]Afoxonedayfellintoadeepwellandcouldfindnomeanso
[originaltext]W:Tony,you’dbettereatlessanddosomeexercise!Andthenyou
热熔型路面标线涂料施画于路面时,物理冷却固化时间一般为()。A.1min内
男,28岁。呕吐、腹胀3天,胡言乱语1天。查体:巩膜明显黄染,肝浊音界缩小。血A
证券公司必须持续符合的风险控制指标标准包括()。A:净资本与各项风险资本准备之
关于电缆敷设的要求中,正确的有( )。A.敷设在排管内的电缆,可不采用铠装电缆
投标人投标报价前研究招标文件,下列属于进行合同分析的内容是()。A.投标人
项目的设备施工现场验收应由( )组织。A.安装单位 B.监理单位 C.建设
某写字楼工程,建筑面积8640㎡,建筑高度40m,地下1层,基坑深度4.5m,地
最新回复
(
0
)