首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning, class. I have some great news for you all. Cont
[originaltext] Good morning, class. I have some great news for you all. Cont
游客
2024-05-08
67
管理
问题
Good morning, class. I have some great news for you all. Contemporary novelist Marie Irvine is coming to our university next month to lecture on the influence of women writers in the literary scene. If you can recall, we have read a few of Ms. Irvine’s works in our textbook, and she is often considered one of the dozen best writers in the country. Not only is she going to give a lecture here, but also I have been able to convince her to lead a creative writing workshop for interested students. Since this is an advanced writing class, and you all have made considerable progress, I decided to offer the class the opportunity to join the workshop before this is offered to the entire campus.
The workshop will be two days long, held in the main lecture hall of this building. Ms. Irvine has assured me that participants in the workshop will work closely with her and get all the personal attention they need. She will particularly focus on the problems of female writing. Since there are only fifteen spots open for this workshop, I suggest you sign up as soon as possible before all the seats are taken. The cost of the workshop is $ 200, and this fee includes all your materials and a dinner banquet that will be held afterwards. You must pay an $ 80 deposit to reserve a spot, and the remainder of the tuition must be paid in two weeks. I should mention that the English department is co-sponsoring the workshop. If you would like to register, please see me after class. I encourage you to take advantage of this rare opportunity.
选项
A、Materials needed for the workshop.
B、Tuition for the workshop.
C、Mr. Irvine’s living cost.
D、A dinner banquet after the workshop.
答案
C
解析
细节题。文章中有这样的句子“The cost of the workshop is $200,and this fee includes all your materials and a dinner banquet that will be held afterwards”。其他三个选项都是文中提到费用所包含的项目,答案C根本没有提及。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3589114.html
相关试题推荐
[originaltext]Manylargecitiesareanythingbutbeautiful,Streetsarelit
[originaltext]PeoplefellinlovewithElizabethTaylorin1944,whenshes
[originaltext]PeoplefellinlovewithElizabethTaylorin1944,whenshes
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
[originaltext]M:Whatdidyoudotocelebrateyourbirthday?W:Myfriendstook
[originaltext]M:Mrs.Winter,Ineedyouradvice.Iwanttobuyadressformywif
[originaltext]M:Mrs.Winter,Ineedyouradvice.Iwanttobuyadressformywif
[originaltext]M:Mrs.Winter,Ineedyouradvice.Iwanttobuyadressformywif
[originaltext]M:Mrs.Winter,Ineedyouradvice.Iwanttobuyadressformywif
随机试题
DoesSusanlivefarfromschool?[br][originaltext]M:Doyouwalktoschoolev
TheworstrecessionsinceWorldWarIItookplaceonthehighstreet,witho
Psychologiststakeopposingviewsofhowexternalrewards,fromwarmpraise
Anewstudyfindsthatevenmildstresscanaffectyourabilitytocontroly
B
毒扁豆碱用于A.重症支气管哮喘的治疗B.解除消化道痉挛C.急性青光眼的抢救D.抗
截至2019年12月31日,中国共产党党员总数为9191.6万名,同比增长1.4
某房地产开发股份有限公司拟通过竞标方式取得某房地产开发项目,为此委托一家房地产估
衡量心理健康水平,从长期经受精神刺激的能力来判断,被称为()。 (A)心理活
(2018年真题)甲状腺功能亢进合并哮喘的患者慎用的药物是( )A.异丙托溴铵
最新回复
(
0
)