首页
登录
职称英语
[originaltext]M: You’re going to Southeast Asian countries for a holiday soon,
[originaltext]M: You’re going to Southeast Asian countries for a holiday soon,
游客
2024-05-07
66
管理
问题
M: You’re going to Southeast Asian countries for a holiday soon, aren’t you?
W: Yes, next month, but to tell you the truth, I’m not feeling very happy about it. I’m a bit worried about my health.
M: Really? What a shame! You do look a bit pale. What’s the matter with you?
W: Oh, nothing is wrong with me now. I’m still kind of terrified by the tsunami last year. But what worries me most is there may be dangerous insects up there. I’ve got this fear of being bitten by insects and catching some disease. I hear there is a lot of dirt and diseases in hot countries.
M: Nonsense. Just take some cream for the insect bites.
W: Yes, I will. I’m taking a lot of pills, too. But I’m afraid the heat might make me feel faint.
M: I’m sure it won’t. There will be air-conditioning in your hotel to cool the air. Anyhow it won’t be very hot at this time of year. If you keep in the shade and make sure that your skin doesn’t burn, you’ll be all right. You know it’s stupid to let these worries spoil your holiday.
W: Well, I don’t know.
M: Believe me. I went to the Southeast Asian countries last year. I had a wonderful time. When I got back, I felt great. I’d never felt so well.
W: Now I feel ashamed of feeling so nervous about it. So you truly think I’ve got nothing to worry about?
M: Nothing at all. You should just go ahead and enjoy your trip.
W: Surely I will. Thanks a lot.
Questions 19 to 22 are based on the conversation you have just heard.
19. Why is the woman unhappy for going to Southeast Asian countries for a holiday?
20. What fears the woman most in the coming holiday?
21. According to the conversation, what is the woman going to take for her holiday?
22. At the end of the conversation, what is the woman’s idea about her trip plan?
选项
A、She is worried about the safety in those countries.
B、She is a little worried about her health.
C、She is afraid she will spend all her money.
D、She doesn’t like those countries very much.
答案
B
解析
选项中的she is worried/afraid等表明,本题可能与女士的担忧有关。根据对话中提到的I’m a bit worried about my healths可知,女士感到有顾虑是因为她担心自己的健康,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3588226.html
相关试题推荐
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Thehomeisthecentralfocusofmostyoungpeople’slivesin
[originaltext]Hello,IamHarrietSmith.AstheeditorofTheVoice,I’dli
[originaltext]Hello,IamHarrietSmith.AstheeditorofTheVoice,I’dli
[originaltext]Objectsthatarevibratingmakesounds.Rhythmicsoundvibrati
[originaltext]M:You’regoingtoSoutheastAsiancountriesforaholidaysoon,
[originaltext]M:You’regoingtoSoutheastAsiancountriesforaholidaysoon,
[originaltext]M:Howisyourtermpapercomingalong?W:Ihavejustfinishedt
[originaltext]Forcenturies,parrotshavebeenprizedpetsbecauseoftheir
随机试题
【B1】[br]【B10】A、leavingB、toleaveC、leftCleave此处的意思是“遗留(财产等)”,在句中,应用一般过去时作动词谓
DrugshavebeenapartoftheAmericanstorysincetheveryfirstdayColumb
Wefinallyfounda______spotunderashadytreeforthepicnic.A、likeB、alike
[originaltext]W:I’mworriedaboutMonday’sexam.M:Takeiteasy.I’msureyou
某卫生工作者在某社区进行健康危险因素评价,其中有一41岁的男子,经过调查和体检发
关于基金管理人内部控制的原则,说法错误的是()。A.有效性原则 B.相互依赖
国家预算的作用是国家预算职能在经济生活中的具体体现,主要有()。A.促进社会和
采用碘量法测定维生素C时,加新沸过放冷的水溶解样品与加稀醋酸酸化被滴定溶液的目的
不符合心脏压塞特点的是 A.‘窦性心动过速B.脉压减小C.奇脉D.静脉压
关于项目质量控制体系的说法,正确的是()。A.项目质量控制体系需要第三方认
最新回复
(
0
)