首页
登录
职称英语
It was low tide on Cape Cod, and coastal naturalist Dick Hilmer was getting
It was low tide on Cape Cod, and coastal naturalist Dick Hilmer was getting
游客
2024-05-06
59
管理
问题
It was low tide on Cape Cod, and coastal naturalist Dick Hilmer was getting his feet wet a half mile off the Brewster shoreline. "Cape Cod was formed by glaciers 18,000 years ago," he told his small audience of journalists. "A mile-high sheet of ice moved down from the top of the world, and as it dropped rocks they formed the Cape. As the glacier went north, a mile and a half of sand dropped into Cape Cod Bay".
And that is why current visitors to the Cape can walk so far out on the tidal flats at low tide, and stroll along 40 miles of sandy beaches that are now part of the U.S. National Seashore. As we walked, Hilmer pointed out the life all around us, from strands of sea lettuce to hermit crabs to periwinkles. The kids picked up razor clams, quahogs and other ephemera, some of it delightfully alive.
Red tide (Alexandrium fundyense) on the Cape and north as far as Isle au Haut in Maine caused great damage to many of these sea lives in 2005. It was the most widespread outbreak since 1972. Red tide produces a potent neurotoxin that accumulates in the tissue of bivalves (双壳类), and while it doesn’t harm its host it can cause paralysis or respiratory problems for seafood fans. Many clam, oyster and mussel beds were shut down as a result. It’s unclear what causes the phenomenon.
Cape Cod extends 65 miles out into the Atlantic, making its tip the easternmost point in the U. S.. It’s shaped like a bending arm, and it covers 399 square miles with 15 distinct towns. Brewster is in the Lower Cape, on the bay side of the Cape’s elbow. It’s home to Ocean Edge, a rambling resort hotel that employs Hilmer to teach visitors about the natural history of the region.
Ocean Edge was originally a lavish private home owned by the Nickerson family. Built in 1890 and then rebuilt after a 1906 fire. But now it throws its doors open to vacationing families.
Ocean Edge has its own 18-hole golf course (being renovated by Nicklaus Design), bike trails, tennis courts, swimming pools and private beach). The 335-room facility is undergoing a $5 million improvement project this year, with the aim of making it attractive to visitors in the "shoulder" seasons around the high months of July and August. Two-day "Explore" hotel packages, including a pair of whale watch tickets and breakfast are $464 to $664, depending on the season. [br] From the passage we know Dick Hilmer is ______.
选项
A、a journalist
B、a mountainous naturalist
C、an employee of Ocean Edge
D、a member of the Nickerson family
答案
C
解析
细节理解题。本题可以利用查读法,迅速在全文找Dick Hilmer或Hilmer,其中第一段和第二、四段出现了该名字,第一段第一句,Dick Hilmer是个coastal naturalist,所以排除B 项,而听他介绍的听众是一群记者,所以可以排除A 。第二段没有提供有关他的信息。根据第四段最后一句,Ocean Edge雇佣他给游客们讲解该地区的自然形成史,所以可确定答案为C ,根据该句也可排除D 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3586732.html
相关试题推荐
ItwaslowtideonCapeCod,andcoastalnaturalistDickHilmerwasgetting
ItwaslowtideonCapeCod,andcoastalnaturalistDickHilmerwasgetting
ItwaslowtideonCapeCod,andcoastalnaturalistDickHilmerwasgetting
ItwaslowtideonCapeCod,andcoastalnaturalistDickHilmerwasgetting
[originaltext]M:ThisTVsetisgettingworseandworse.Nowitdoesn’tworkat
[originaltext]M:ThisTVsetisgettingworseandworse.Nowitdoesn’tworkat
[originaltext]M:ThisTVsetisgettingworseandworse.Nowitdoesn’tworkat
Gettingreadytogobacktoschoolinthegoodolddaysof,say,1998meant
Gettingreadytogobacktoschoolinthegoodolddaysof,say,1998meant
Gettingreadytogobacktoschoolinthegoodolddaysof,say,1998meant
随机试题
"Whereistheuniversity?"isthequestionmanyvisitorstoCambridgeask.B
Howbigisthecirculationofthepaperthemanworkfor?[originaltext]W:What’
[originaltext]W:So,you’reanarchitect?M:Yes.W:Doyouworkforapublico
某公司为扩大销售额制定了四种方案。四种方案所需的费用与可能得到的销售额预计数如下
不属于水溶性软膏基质的是A.聚丙烯酸 B.甲基纤维素 C.卡波谱 D.聚乙
晚婚年龄为A.男22岁、女21岁 B.男23岁、女22岁 C.男24岁、女2
K公司购人一批价值86万元的货物,2007年12月26日发票已到;2008年1月
摄影测量共线方程包括像点坐标、对应的地面点坐标、像片主距、外方位元素共()个参数
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
最容易引起Cushing综合征的肺癌类型是( )。A.肺腺癌 B.肺鳞状细胞
最新回复
(
0
)