首页
登录
职称英语
[originaltext] Juan Louis, a junior geology major, decided to give an inform
[originaltext] Juan Louis, a junior geology major, decided to give an inform
游客
2024-05-05
59
管理
问题
Juan Louis, a junior geology major, decided to give an informative speech about how earthquakes occur. From his audience and analysis he learned that only 2 or 3 of his classmates knew much of anything about geology. Juan realized then that he must present his speech at an elementary level and with a minimum of scientific language. As he prepared the speech, Juan kept asking himself, "How can I make this clear and meaningful to someone who knows nothing about earthquakes or geological principles?" Since he was speaking in the Midwest, he decided to begin by noting that the most severe earthquake in American history took place not in California or Alaska but at New Madrid, Missouri in 1811. If such an earthquake happened today, it would be felt from the Rocky Mountains to the Atlantic Ocean and would flatten most of the cities in the Mississippi valley. That, he figured, should get his classmates’ attention. Throughout the body of the speech, Juan dealt only with the basic mechanics of the earthquakes, carefully avoid technical terms. He also prepared visual aids, diagramming photo line, so his classmates wouldn’t get confused. To be absolutely safe, Juan asked his roommate, who was not a geology major, to listen to the speech. "Stop mc," he said, any time I say something you don’t understand. "Juan’s roommate stopped him four times. And at each spot, Juan worked out a way to make his point more clearly. Finally, he had a speech that was interesting and perfectly understandable to his audience.
选项
A、Interrupt him whenever he detected a mistake.
B、Focus on the accuracy of the language he used.
C、Stop him when he had difficulty understanding.
D、Write down any points where he could improve.
答案
C
解析
细节题。本题问“他试讲时让自己的室友做什么?”根据文章中他对室友说的话,“Stop me,”he said,“any time l 8ay something you don’t understand.”(他说:“只要你听不懂的时候就打断我。”) C“只要理解有困难的时候就打断他”符合题意。A“发现错误时打断他”;B“重点看他使用的语言是否正确”;D“写下任何能让他进步的点”,均与原文不符,因此C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3585454.html
相关试题推荐
[originaltext]Whalewatchingisagrowingecotourismindustryaroundthew
[originaltext]Whalewatchingisagrowingecotourismindustryaroundthew
[originaltext]Ourtopictodayisaboutfleasthatplagueallofuswhohave
[originaltext]Ourtopictodayisaboutfleasthatplagueallofuswhohave
[originaltext]W:Goodeveningandwelcometotonight’sprogram.Ourguestisth
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.Pleasecomeinandhaveaseat.
[originaltext]M:Goodmorning.W:Goodmorning.Pleasecomeinandhaveaseat.
[originaltext]M:Iguesswe’llhaveahotsummeragain.W:Iknow.Lastsummer
[originaltext]M:Iguesswe’llhaveahotsummeragain.W:Iknow.Lastsummer
[originaltext]M:Iguesswe’llhaveahotsummeragain.W:Iknow.Lastsummer
随机试题
Lookatthechartsbelow.Theyshowamanufacturingcompany’sproductionlevel
TheInternationalMonetaryFund(IMF)isthemostpowerfulfinancialinstituti
WhatisthemostimportantfactorforarockettoescapefromtheEarth?[br]Wh
Teachersproposeoverthemeetingthat______(学生们应该学会明辨是非).students(should)lear
在Windows系统中,若要移动窗口,可用鼠标拖动窗口的()。A.标题栏 B.
子宫体癌的病理特点,下列错误的是A.发生在子宫内膜层 B.以内膜样腺癌为主
( )指的是培训为什么发挥作用及培训实现其目标的程度。A.培训有效性 B.培
上市公告书引用保荐机构、证券服务机构的专业意见或者报告的,相关内容可以与保荐机构
某人买了第一台差异性很大的彩电,那么此人的购买行为属于()。 A.经常性购买
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
最新回复
(
0
)