首页
登录
职称英语
[originaltext] Jim Thorpe was an American Indian, born on May 28, 1888 in Ok
[originaltext] Jim Thorpe was an American Indian, born on May 28, 1888 in Ok
游客
2024-05-05
80
管理
问题
Jim Thorpe was an American Indian, born on May 28, 1888 in Oklahoma. When he had his education at the Carlisle Indian School in Pennsylvania, his athletic coach considered him a splendid athlete and encouraged him to concentrate on sports. (26) From then on, Thorpe participated in almost every aspect of athletics. Whenever he competed in any event, he easily won first place.
In the years that followed, he took part in football games against such renowned teams as Harvard and West Point. Thorpe again and again brought his team to victory. In 1912 he was invited to compete in the Olympic Games in Stockholm. There he excelled in several track events and was presented with first place gold medals. He was the first athlete to capture first place awards in so many track events.
When Thorpe returned home from the Olympic Games, he was welcomed with parades and celebration. (27) The president called him the highest type of citizen. However, this was all short-lived because it was found out that at one time Thorpe had been a professional athlete. Since an athlete must be an amateur in order to participate in the Olympic Games, Thorpe did not qualify. (28)Therefore, all of his medals were taken away from him.
In later years, Thorpe played baseball and football professionally. His admirers often tried to have his medals returned to him, but in vain. Thorpe died a lonely man in California on May 28, 1953. Today, as always, many still believe Thorpe was the best athlete that ever lived.
26. Where was Thorpe’s athletic talent discovered?
27. How did American people receive Thorpe when he came back from Stockholm in 1912?
28. Why were Thorpe’s medals taken away from him?
选项
A、At Harvard.
B、At West Point.
C、At the Carlisle Indian School.
D、At the Olympic Games held in Stockholm.
答案
C
解析
细节题。四个选项都是地点状语,由此可以推测,本题的内容可能跟某件事情发生的地点有关。早在Thorpe还在Carlisle Indian School上学的时候(had his education at the Carlisle Indian School),他的体育教练就发现了他卓越的运动才能,并鼓励他专心从事运动。故正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3584485.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepi
[originaltext]Doyouknowhowtoadvertiseforahank?Ifyouaskpeopleab
[originaltext]Doyouknowhowtoadvertiseforahank?Ifyouaskpeopleab
[originaltext]WhoisthemostimportantpersonintheUnitedStates?Someo
[originaltext]W:Wouldyoumindtellinguswhatyouwouldliketobedoingfive
[originaltext]W:Wouldyoumindtellinguswhatyouwouldliketobedoingfive
[originaltext]W:Wouldyoumindtellinguswhatyouwouldliketobedoingfive
[originaltext]W:Wouldyoumindtellinguswhatyouwouldliketobedoingfive
[originaltext]M:Hi,Janet.Youaresoluckytobedonewithyourfinalexamsa
[originaltext]W:I’dliketobookoneeconomy-classtickettoParisforthisSa
随机试题
WhenIwasalittlegirl,everytimemydadwasrepairingsomething,he【K1】__
Manyofficebuildingsdesignedtopreventoutsideairfromenteringhavebeensh
Whowilldothefollowingtasks?Writethecorrectletter,A,BorCnexttoQue
Whichofthefollowingwordscontainstwomorphemes?A、Physic.B、Intemational.C、
[originaltext]Insocietiesinwhichindividualschoosetheirownpartners,
射频标识技术现已成为数据采集、标识和分析的主要工具,它具有非接触、抗干扰能力强、
判断脱水性质的临床表现哪项是不正确的A.高渗性脱水,脱水症不明显 B.低渗性脱
古代认为:"毒性"的含义是A.药物的毒性 B.药物的疗效 C.药物的总称
慢性肾盂肾炎的诊断依据是 A.长期反复尿感史B.间歇发作的尿感史 C.病程
根据FIDIC《施工合同条件》,关于竣工试验的说法,正确的有()A、雇主可以对竣
最新回复
(
0
)