首页
登录
职称英语
[originaltext]W: That comes to $ 160.M: A hundred and sixty dollars! I just ca
[originaltext]W: That comes to $ 160.M: A hundred and sixty dollars! I just ca
游客
2024-05-05
60
管理
问题
W: That comes to $ 160.
M: A hundred and sixty dollars! I just can’t believe how expensive textbooks are. And that’s just for required texts. (19)Why, if I had to buy all the books on my suggested reading lists, I’d have to take out a bank loan!
W: You could save some money if you bought used texts, you know.
M: I suppose, but it’s hard for me to study from a text that’s been marked up. Tell me, if I don’t need some of these books, can I get a full refund?
W: Sure, if the professor changes his mind about a book or if you drop a course, just return it and we’ll give you your money back — but only for the first three weeks of classes. So don’t write your name in the textbook or mark it up until you’re sure you’re going to keep it all semester.
M: And what about at the end of the semester? What’s your buy-back policy? (20)
W: As long as the books are in reasonably good condition, and they’re going to be used in class the next semester, we’ll give you 50 percent of their original value (20) — even if you didn’t buy them at the store. Of course, if a professor changes texts or if a new edition conies out, we won’t buy them back at all. (21)
M: Fifty percent — that’s all?
W: Well. I suppose that doesn’t sound like much, but that’s the store policy.
19. What is the man buying?
20. If the man sells all the books that he buys today back to the store at the end of the semester, how much money will he receive?
21. Why would the bookstore NOT buy back the man’s books at any price?
选项
A、If a student has written a note in it.
B、If it was purchased at another store.
C、If a professor decides to use another text.
D、If it is more than a year old.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,四个选项各叙述了一种可能性,应该是考查细节。由19题可知话题是谈论书,可推断各选项中的it均指代书。对话中明确提到书店不予回购的情况是:if a professor changes texts(如果教授更换了教材),也就是if a professor decides to use another text,故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3584480.html
相关试题推荐
[originaltext]W:I’vebeenworkingonthisreportallday.AndI’vestillgot1
[originaltext]W:I’vebeenworkingonthisreportallday.AndI’vestillgot1
[originaltext]Thebestinterviewisoneinwhichthereistwo-waycommunica
[originaltext]AboutthreehundredwordsintheEnglishlanguagecomefromt
[originaltext]AboutthreehundredwordsintheEnglishlanguagecomefromt
[originaltext]JimThorpewasanAmericanIndian,bornonMay28,1888inOk
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyou?W:Can’tcomplain.
[originaltext]W:Hello,Gary.How’reyou?M:Fine!Andyou?W:Can’tcomplain.
[originaltext]W:Thatcomesto$160.M:Ahundredandsixtydollars!Ijustca
[originaltext]W:Thatcomesto$160.M:Ahundredandsixtydollars!Ijustca
随机试题
Contrasttoresearchers’expectations,dysfunctionalfamilyrelationshipsand
[originaltext]W:Everybodyistalkingaboutgenestoday,butdogenesdetermine
DothefollowingstatementsagreewiththeviewsofthewriterinReadingPassag
WhatdoesthenewsitemsayabouttheFrenchphotojournalist?[br][originaltex
实际工作中的“一刀切”的工作方法是由于忽视了()A.矛盾的同一性 B.矛盾的
患者,男性,25岁,受凉后畏寒高热(39C)伴咳嗽,胸片示右上肺大片状阴影,血白
下列不属于道德特征的是( )。A.道德具有差异性 B.道德具有继承性 C.
下列各项,属我国现存的第一部产科专著的是A.《女科要旨》 B.《经效产宝》
王某2015年购得一商铺,以每月4000元租金租给李某,租期5年。半年后由于经营
15岁青春期功血患者首选止血药物是()A.前列腺素 B.酚磺乙胺(止血敏
最新回复
(
0
)