首页
登录
职称英语
[originaltext] Experts say some farming activities are seriously damaging Ea
[originaltext] Experts say some farming activities are seriously damaging Ea
游客
2024-05-04
56
管理
问题
Experts say some farming activities are seriously damaging Earth’s environment. Bad farming methods can damage soil, forests and water supplies. They also have caused some plants and animals to disappear.
Two groups now say that bad farming methods are threatening the ability of farmers to produce enough food to feed the world population in the future.
The groups used satellite images, maps and modern equipment to study the effect of agriculture on the environment. The study found that the destruction of soil is widespread. Important organic nutrients are being removed from farmland.
Agriculture uses seventy percent of the freshwater in the world each year. The study found that many farmers are wasting water supplies. In addition, chemicals designed to protect crops may pollute waterways.
The report also says as much as thirty percent of the world’s forests have been cut down so the land could be used for agriculture. This has led to a severe loss of wildlife and their environments.
Questions:
29. Which is not mentioned in the passage as an aspect that farming activities are damaging?
30. How can the group carry out their studies?
31. According to this passage, why can the farming activities affect the animals?
选项
A、By forcing them farming.
B、By affecting the quality of soils.
C、By adding chemicals and polluting the waterways.
D、By affecting the environments they live in.
答案
D
解析
推理判断题.该题问“为什么农业活动对野生动物造成了影响?”涉及到animal的句子是原文的最后一句:This has led to a severe loss of wildlife and their environments.(这对野生动物和它们的生存环境造成了严重的影响。)代词this表明造成影响的原因应该从前文寻找。前文主要叙述了农业活动造成了对森林的砍伐.所以选项D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3583908.html
相关试题推荐
[originaltext]WhenMidoriwastwoyearsold,sheoftenclimbedontothepi
[originaltext]Doyouknowhowtoadvertiseforahank?Ifyouaskpeopleab
[originaltext]Doyouknowhowtoadvertiseforahank?Ifyouaskpeopleab
[originaltext]WhoisthemostimportantpersonintheUnitedStates?Someo
[originaltext]W:Wouldyoumindtellinguswhatyouwouldliketobedoingfive
[originaltext]M:Hi,Janet.Youaresoluckytobedonewithyourfinalexamsa
[originaltext]M:Hi,Janet.Youaresoluckytobedonewithyourfinalexamsa
[originaltext]W:I’dliketobookoneeconomy-classtickettoParisforthisSa
[originaltext]W:I’dliketobookoneeconomy-classtickettoParisforthisSa
[originaltext]W:I’dliketobookoneeconomy-classtickettoParisforthisSa
随机试题
Ifallgoesaccordingtoplan,thetownwillprepareforanother______ofvisit
Thecigaretteindustrybeganinthe1870swiththedevelopmentofthecigare
A—LaborMarketB—EmploymentExchangeC—FullEmploymentD—Piecew
关于矩形天窗采光特性的描述,下列哪项是错误的?( )A.天窗位置高度增高,其照
微波可分为哪几个波段A.又称厘米波 B.分米波、厘米波 C.厘米波、毫米波
A.飞门 B.户门 C.吸门 D.阑门 E.魄门下极被称为()
2019年3月上海证券交易所公布《上海证券交易所科创板股票交易特别规定》,明确投
某果农要用绳子捆扎甘蔗,有三种规格的绳子可供使用;长绳子1米,每跟能捆7根甘蔗;
C三角形每次顺时针移动3格子,2格,1格。故答案为C。
( )是指利用期货市场上不同合约之间的价差进行的套利行为。A.价差套利 B.
最新回复
(
0
)