首页
登录
职称英语
Landing a Job Related to the Major or Not1.很多大学生毕业后从事的工作与所学专业关系不大,原因是……2.有人认为应
Landing a Job Related to the Major or Not1.很多大学生毕业后从事的工作与所学专业关系不大,原因是……2.有人认为应
游客
2024-05-04
107
管理
问题
Landing a Job Related to the Major or Not
1.很多大学生毕业后从事的工作与所学专业关系不大,原因是……
2.有人认为应该找与专业相关的工作,也有人认为无关紧要
3.我的看法
选项
答案
Landing a Job Related to the Major or Not
A good many university graduates are forced to find jobs distantly related to their majors, partly because of the fierce competition in the job market. As long as a job can be available, less attention is given to the relation between the scope of work and their majors.
As is argued by many, this may indicate that the four years’ study in the university is a complete waste of time and efforts. In this case, what is the point of studying so industriously in the university? Others, however, believe that university is a place where one’s integrated quality can be improved. Thus whatever field one is going to be engaged in, the comprehensive quality fostered in university is of great value. Besides, youngsters have to give priority to a chance of being employed for living, even if the work is somehow irrelevant to what they have learned in university.
As for me, in the society full of stress and competition, to find a job is of vital importance. If the precious chance of being employed is given, we should make good use of the experience in university and learn in practice.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3583110.html
相关试题推荐
Theemployeeshavebeentoldthatbynomeans______(他们不能在工作时间办私事)cantheydo/dea
【C1】[br]【C8】A、unreliableB、unrelatedC、unnecessaryD、unimportantC语义衔接题。此处句意为:
ApproachestoAdaptingtothesociety1.很多学生感觉毕业后很难融入社会2.分析这一问题产生的原因3.我的看法
Freshcollegegraduates______(被认为应当热爱他们的工作).areexpectedtobeenthusiasticabou
【S1】[br]【S20】A、workB、buildC、keepD、retainB词义辨析题。work意为“工作”,build意为“构建”,keep
MyViewonOnlineEducation1.目前网络教育很普及2.你认为网络教育普及的原因3.你的看法Onlineeducatio
ChoosingUniversitiesorSpecialties1.进入大学前,很多学生面临是选择学校还是选择专业的问题2.对此问题不同的人有不同的
DueAttentionShouldBeGiventoHandwriting1.如今很多人的书写水平越来越低2.产生这种现象的原因是……3.为
TheAdvantagesofOnlineLearning1.网上学习成为一种新兴的学习方式2.分析网上学习兴起的原因3.网上学习的好处
FamousBrandCommodityFirst?1.现在很多大学生购物追求名牌2.我对这一现象的看法3.我的购物准则
随机试题
Shewanteddesperatelytoturntheflower-paintedchina______ontheapple-gre
用三尖瓣反流血流怎样定量计算肺动脉收缩压A.RVSP=△P(三尖瓣反流峰速换算压
根据《建设工程施工劳务分包合同(示范文本)》(GF-2003-0214),劳务分
下列各项,可见间歇热的是( )。A.急性肾盂肾炎 B.肺炎 C.风湿热
共用题干 NappingtoaHealthierHeart?1Res
奕诉认为,太平天国、捻军等农民起义是“心腹之害”,俄国是“肘腋之忧”,英国是“肢
拉扎鲁斯认为,在情绪活动中,有三个层次的评价,即( )A.初评价 B.次评价
阅读下列短文,从短文后各题所给的四个选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。
为提高金瓷结合强度,下列哪项要求是不正确的A.基底冠表面喷砂处理 B.可在基底
下列关于履约担保的有效期,正确的说法是()。A.始于工程开工之日,终止日期可以
最新回复
(
0
)