首页
登录
职称英语
[originaltext] What was the most popular mix about the United States in the
[originaltext] What was the most popular mix about the United States in the
游客
2024-04-30
69
管理
问题
What was the most popular mix about the United States in the 19th Century was that of the free life of the fanner. It was said that the farmers worked hard on their own land to produce whatever their families’ needed. They might sometimes trade with their neighbors, but in general they could get along just fine by relying on themselves, not on commercial ties with others. This is how Thomas Jefferson idealized the farmers at the beginning of the 19th century.(31)But by the mid century sweeping changes in agriculture were well under way as farmers began to specialize in the raising of crops such as corn or wheat. By late in the century revolutionary inventions in farm machinery had vastly increased the production of specialized crops and extensive network of railroads had linked farmers throughout the country to markets in the east and even overseas. By raising and selling specialized crops, farmers could afford more and more finer goods and achieve much higher standards of living but at a price. Now farmers were no longer dependent just on the weather and their own efforts,(32)their lives were increasingly controlled by the banks, which had power to grant or deny loans for new machinery, and by the railroads which set the rates for shipping their crops to the market. As businessmen, farmers now had to worry about national economic depression and the implement of world supply and demand on, for example, the price of wheat in hands. And so by the end of the 19th century, the era Jefferson’s independent farmer had come to a close.
30. What does the massage mainly talk about?
31. What was the major change in agriculture during the 19th century?
32. What was one result of the increased use of machinery on farms?
选项
A、Prices for farm products rose.
B、Farmers became more dependent on loans from banks.
C、Jefferson established government programs to assist farmers.
D、Fanners relied less on foreign markets.
答案
B
解析
短文中提到,农民不再依赖于天气和他们自身的努力,他们的生活越来越被银行所控制,因为银行有给农民贷款或是不贷款买机械设备的权力,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3578100.html
相关试题推荐
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]WhatwasthemostpopularmixabouttheUnitedStatesinthe
[originaltext]WhatwasthemostpopularmixabouttheUnitedStatesinthe
[originaltext]M:(22)Whatmadeyoudecideonthistypeofoccupation?W:Oh,to
[originaltext]M:I’msorry.Itwastoocoldandmycarcouldn’tstart.Ihadto
[originaltext]M:I’msorry.Itwastoocoldandmycarcouldn’tstart.Ihadto
随机试题
Thereare______studentsinourschool.A、fourhundredtwentyB、fourhundredand
Whatdoweknowabouttheman?[br][originaltext]W:Wouldyouliketohavesom
Todaytheaverageworkerispaidlessthan$4anhourinPortugaland$9a
[img]2014m4s/ct_eyyjsdz2012j_eyyjsdreada_0370_20139[/img]Itisjustabouti
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupp
TomostAfricans,tribalismsimplymeansverystrongloyaltytoone’sethnic
使用500DPI的打印分辨率打印一幅3×4平方英寸的彩色照片,得到原始的24位真
今后几年,我国要将( )6个机场建设为区域性中型航空客货集散中心。A:北京、浦
患者女性,52岁。间歇性上腹部疼痛10余年,每年秋冬季节好发,劳累后明显。常在进
城市地下空间建设规划,由()批准。A.上一级人民政府 B.城市人大常委会
最新回复
(
0
)