首页
登录
职称英语
[originaltext] Stockbrokers, automobile dealers, mail carriers, insurance an
[originaltext] Stockbrokers, automobile dealers, mail carriers, insurance an
游客
2024-04-30
71
管理
问题
Stockbrokers, automobile dealers, mail carriers, insurance and real estate agents... have you ever imagined their fates?(33)The Internet will eradicate all these middlemen by the millions. Besides all these middleman jobs, other jobs that are considered very common and necessary, will disappear in the 21st century.
The first will be the teacher.(34)Distance learning is becoming more popular through the miracle of online classes and electronic grading. People may never have to sit in a classroom and face the teacher, listening and taking notes any more. The only thing they need to do is to find a computer instead, but not go to school. The second will be the prison guard. A kind of sensor will be put into prisoners’brains.(35)The sensor will restrain prisoners from engaging in criminal activity. But now this technology still requires lots of improvements. The next will be truckers. There will be a kind of "smart" device set on both sides of roads that can enable all computer-driven vehicles to travel point to point at the same high speed, without any accidents. The printer may disappear, too. Magazines and newspapers will switch to digital paper. More and more people will be familiar with the E-magazine, E-newspaper, even E-shopping.
In the end, maybe many years later, robots will become very common, like cars. Every family will own various kinds of robots to buy the food, to clean the home, and maybe, to take care of the children. Then, housekeepers can be liberated from housework forever.
33. What will cause millions of middlemen to disappear in the future?
34. How will people probably study in the future?
35. What can the sensor put into prisoners’ brains be used for?
选项
A、Adopt distance learning with the use of computer.
B、Study with the help of the teacher.
C、Study certain courses on their own.
D、Input some information into their brains.
答案
A
解析
文中提到,远程学习正变得越来越受欢迎,随着网上学习和电子打分奇迹的出现,学生不需要坐在教室里,对着老师做笔记,他们只需要找一台电脑,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3577667.html
相关试题推荐
[originaltext]Everyone’stastebudsaredifferent.That’swhysomepeoplec
[originaltext]Stockbrokers,automobiledealers,mailcarriers,insurancean
[originaltext]FormorethansixmillionAmericanchildren,cominghomeafte
[originaltext]FormorethansixmillionAmericanchildren,cominghomeafte
[originaltext]W:(19)IcametotalktoyoubecauseIwanttoapplyforaschola
[originaltext]W:(19)IcametotalktoyoubecauseIwanttoapplyforaschola
[originaltext]W:(19)IcametotalktoyoubecauseIwanttoapplyforaschola
[originaltext]W:WouldyouliketojointheOlympicVolunteers’League?M:Am
[originaltext]W:WouldyouliketojointheOlympicVolunteers’League?M:Am
[originaltext]M:MissCatherine,howlonghasthistoothbeengivingyoupain?
随机试题
1.TheOne-CallSystemInmoststates,naturalgasindustry-supportedlaw
PabloPicassowasthemostinfluentialandsuccessfulartistofthe20thcen
WhyIsFacebookLaunchinganAll-OutWaronApple’sUpcomingiPhoneUpdate?
【S1】[br]【S2】J非谓语动词。前面说到当孩子两岁时.研究人员用摄像机拍摄下了他们和父母在家自由玩耍时的影像,并记录下他们的话语。所以该空格的意思应该
希格拉德拉塞丽娜镇像是西班牙危机的一个缩影。由于很多耗资巨大的工程超支,很多小镇都面临和西班牙国家和地区政府同样的问题。【T1】但是由于当地的居民在政府支
A—midfieldB—backfieldC—cheerteamD—shootE—cornerhall
如何组织与培养班集体?
( )是指私募股权投资基金将其持有的项目在私募股权二级市场出售的行为。A.首次
风险管理与控制的核心包括()。 I.风险限额的确定 Ⅱ.风险限额的分配
适用于联合两种以上抗菌药物联合应用的疾病是A.败血症 B.骨髓炎 C.伤寒
最新回复
(
0
)