首页
登录
职称英语
[originaltext] We can agree with primitive man that food is a basic need,(26
[originaltext] We can agree with primitive man that food is a basic need,(26
游客
2024-04-30
69
管理
问题
We can agree with primitive man that food is a basic need,(26)but we differ from him in our food wants because of the wide variety of food we have available compared with him; we have a wide choice. Take fruit for example, not only we enjoy the fruits in his century, but because of modem methods of transport and food preservation, we can also enjoy the more fruits from foreign countries thousands of miles away, whereas primitive man is limited in his choice to the kinds of fruit which actually grow where he lives.
However, they differ in satisfying their hunger, primitive and civilized men both experience the basic need for food. The same is true of the second of our human need. Clothing is necessary to regulate the heat of our bodies.(27)Since we live in a temperate climate we need more clothes than people living in tropic conditions. Likewise, our clothing needs to be changed with seasons.
Shelter, the third of our needs, depends on the climate, the skill of the builder, one’s social position, and the materials available. The simple shelter of primitive man would not do for us, and yet it satisfies his needs. The three-bedrooms suburban house of the average family would not be grand enough for a rich family, and yet the modem house contains many of the material comforts which were denied to the Kings and Queens of old.
26. With regard to food, how do we differ from the primitive people?
27. Why does clothing need to change with seasons?
28. What does shelter depend on according to the passage?
选项
A、Food is no longer a basic need for us modern people.
B、We eat a wide variety of food.
C、We no longer eat food that primitive people ever ate.
D、We eat more food than primitive people do.
答案
B
解析
文章在开头提到,我们同原始人一样都认为食物是必需品,但我们和原始人的区别是可供选择的食物品种多(wide variety of food),有很大的选择余地,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3577576.html
相关试题推荐
[originaltext]Goodmorning,everyone.Now,today,(26)Iamgoingtotalkto
[originaltext]Manypeoplewonderaboutwhattelevisionhasdonetothegene
[originaltext]Manypeoplewonderaboutwhattelevisionhasdonetothegene
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,(26
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,(26
[originaltext]M:DoyouwanttogotothemovieswithusonSaturday?W:Thanks
[originaltext]M:DoyouwanttogotothemovieswithusonSaturday?W:Thanks
[originaltext]M:You’rejoiningusfordinnertonight,aren’tyou?W:Oh,I’mr
[originaltext]M:You’rejoiningusfordinnertonight,aren’tyou?W:Oh,I’mr
[originaltext]M:You’rejoiningusfordinnertonight,aren’tyou?W:Oh,I’mr
随机试题
【B1】[br]【B14】A、guestsB、strangersC、prisonersD、passengersB“乘客”不是guests,而是pas
Israelisa"powerhouseofagriculturaltechnology",saysAbrahamGorenofElb
Mostearthquakesoccurwithintheupper15milesoftheearth’ssurface.Butear
互联网在我们生活中变得越来越重要了。TheInternetisbecomingmoreandmoreimportantinourlives.
Aftertherobbery,theshopinstalledasophisticatedalarmsystemasaninsuran
TherecessionistakingaserioustollonAmericanretail,bute-commerceco
A.通解 B.特解 C.是解,但既非通解也非特解 D.不是解
大班的陈老师检查幼儿餐后漱口和喝水情况时,发现有的幼儿没漱口和喝水,就采用不准睡
建设工程质量受到多种因素的影响,下列因素中对工程质量产生影响的有( )。A.人
根据《建设工程安全生产管理条例》,下列分部分项工程中,属于达到一定规模的危险性较
最新回复
(
0
)