首页
登录
职称英语
[originaltext] Nearly three-quarters thought the tie would not survive withi
[originaltext] Nearly three-quarters thought the tie would not survive withi
游客
2024-04-29
62
管理
问题
Nearly three-quarters thought the tie would not survive within British firms beyond the next half a century with the popularity of the open-collared shirt. Its demise is being blamed on the boom in creative businesses, such as Facebook and Google, and online trading companies where formal dress codes tend to be avoided in favor of a more casual approach. Once considered an important part of business dress, the tie has become a victim of the spread of "casual Fridays" into other weekdays, according to researchers. The poll, by DealJungle. com , which helps small and medium enterprises, found more than 51% thought the tie would be obsolete in offices within the next 20 years and almost 22% believed it would last less than 10 years. A spokesman for the site, which has 20 000 registered members, said, "Ties have been around seemingly forever but increasing numbers of office workers are telling them to get knotted. " The success of businesses, such as Facebook and Google, where even the CEO turns up wearing jeans and a hoodie, also seems to have had a serious effect on the idea of dressing formally for work. Many of our members keep their overheads to a minimum by working at home so they feel no need to dress up to go to work. We know that when they meet clients, they still put on a business suit, but a tie is no longer seen as an essential part of the suited-and-booted look. Instead, many businessmen and increasing numbers of executives opt for a suit and shirt with an open collar.
16. What results will the popularity of the open-collared shirt have in half a century?
17. What did DealJungle. com find through the poll?
18. Why do many members feel dressing up to work is useless?
选项
A、There won’t be ties in medium enterprises in 20 years.
B、Most people believe the tie would disappear in 10 years.
C、Most people believe the tie will be eliminated sooner or later.
D、The tie has become a victim of the poll.
答案
C
解析
事实细节题。短文中间部分提到,DealJungle.com开展的这一调查发现,超过半数的人认为领带在未来20年内会被职场淘汰,近22%的人认为领带会在10年内消亡。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3577098.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Why,MarySmith!1haven’tseenyouforages.Howhaveyoubee
[originaltext]W:Goodmorning.I’mVictoriaPorter.HowcanIhelpyou?M:Good
[originaltext]W:Goodmorning.I’mVictoriaPorter.HowcanIhelpyou?M:Good
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
[originaltext]W:Prof.Williamsdidn’ttellmethathislecturewaspostponed.
随机试题
______isourduty______goodservicetocustomers.A、That,togiveB、This,giving
Anyonebreakingtheruleswillbeaskedtoleave.A、atthespotB、onthesp
Havingspenttwodaysononesubjectand______twodaysontheothersubject,Ia
Youmustexplaintoushowtheysucceeded______theexperiment.A、forB、atC、inD、
[originaltext]W:Oh,hello,John.Areyouusingyourdictatingmachinethismor
中华民族的传统文化博大精深、源远流长。早在2000多年前,就产生了以孔孟(ConfuciusandMencius)为代表的儒家学说和以老庄为代表的道
下颌骨骨折下唇麻木其可能发生的部位在()A.升支上部 B.下颌正中
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
施工阶段项目执行管理层次的主要工作有()。A、项目稽查B、合同管理C、施工管
最新回复
(
0
)