首页
登录
职称英语
[originaltext] The educational TV show for kids Sesame Street will celebrate
[originaltext] The educational TV show for kids Sesame Street will celebrate
游客
2024-04-29
47
管理
问题
The educational TV show for kids Sesame Street will celebrate its 40th season with a guest appearance by First Lady Michelle Obama, who will talk up the benefits of gardening and healthy eating. Mrs. Obama talks to young children as she prepares to plant tomato, cucumber and lettuce(莴苣)seeds. "All these seeds need to grow are sun, soil and water," the first lady says. "If you eat these healthy foods, you’re going to grow up to be big and strong, like me. I know you’re going to like these vegetables, because in addition to being healthy, they really taste great!" says Mrs. Obama. The appearance is designed to promote Mrs. Obama’s healthy living style by encouraging Americans to improve their eating and exercise habits. And in recent weeks, Mrs. Obama has stressed the importance of good nutrition and working out in several magazine interviews. In Prevention, Mrs. Obama discusses her personal fitness routine, describing how she rises at 4:30 a. m. to exercise and how she tries very hard to get rid of the delicious pies from the White House kitchen. "When I was younger, I could eat whatever I wanted, as long as I exercised," said Mrs. Obama, who is 45, in the interview with Prevention. "So I’m sort of adjusting to the natural progression of the physical limitations that come with being in your 40s," she said. "I try to have no absolute nos," Mrs. Obama continued. "I love French fries. I like a good burger, and I like pies. And that’s OK. I would be depressed if I felt I could never eat the things that I love."
16. Why does Michelle go to the TV show?
17. What has Michelle emphasized in several magazines’ interviews?
18. What can we learn about Michelle when she was younger?
19. What’s Michelle’s attitude towards French fries?
选项
A、She didn’t exercise as much as now.
B、She was not strict with her diet.
C、She was not as healthy as she is now.
D、She didn’t eat delicious pies.
答案
B
解析
细节辨认题。文中提到,Michelle说她年轻时只要坚持锻炼,吃的方面可以随心所欲。由此可知,Michelle年轻时对饮食的控制不是特别严格。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3576764.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B11】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mi
【B1】[br]【B10】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mi
【B1】[br]【B9】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B5】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B4】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
【B1】[br]【B2】[originaltext]Millionsofyoungpeoplearecreatingblogs.Mil
[originaltext]Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityof
[originaltext]Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityof
[originaltext]Themedicalworldisgraduallyrealizingthatthequalityof
[originaltext]Ifanyoneaskedyouwhatwerethemainmeansofcommunication
随机试题
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwarming?Theworldeconomy?No
Inthe1990s,MicrosoftInternetExplorerbattledNetscapeNavigatorinthe
Accordingtothenews,whoamongthefollowingwereNOTinvolvedinselectingth
开创品牌establishabrand
Whohassurvivedthecrash?[originaltext]TheFrenchjudgeinvestigatingthe
A—accountingprincipleB—assetC—borrowerD—capitalgainE—cashflowF—certifica
如图所示,结构由AB、BC、CE三杆铰接而成,A处为固定端,杆重不计,铰C上作用
胃肠减压的目的不正确的是A.吸出胃肠道的气体和液体,减轻腹胀 B.降低胃肠道的
案例十一: 下面是某求助者的WAIS-RC的测验结果 下列说法正
根据《企业职工伤亡事故分类》(GB6441)规定,下列事故诱因或致害物与事故类别
最新回复
(
0
)