首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans are suffering from a serious sleep deficit as they
[originaltext] Americans are suffering from a serious sleep deficit as they
游客
2024-04-28
52
管理
问题
Americans are suffering from a serious sleep deficit as they spend more time on leisure activities. A world that "never goes to sleep" offers many diverse activities, but encourages unhealthy and sometimes anti-social lifestyles for American adults. Instead of working to live, they are living to work, a shift that has had a profound impact on their personal lives. Adults report spending less time sleeping, engaged in social and leisure activities. Most Americans say they suffer from sleep problems and when they go to sleep, many sleep alone even if they are married. These are some of the key findings in the National Sleep Foundation’s 2001 "Sleep in America" poll, which looks at the relationship between Americans’ lifestyles, sleep habits and sleep problems. Sleep deprivation continues to be widespread in America. According to the NSF poll, 63% of American adults do not get the recommended eight hours of sleep needed for good health, safety, and optimum performance. In fact, nearly one-third report sleeping less than seven hours each week night, though many adults say they try to sleep more on weekends. The poll shows good news and bad news. The good news is that many Americans say they don’t want to give up any more sleep in spite of their hectic lives. And they would sleep more if they were convinced it would contribute to their quality of life. The bad news is far too many adults still sacrifice sleep, which is unhealthy and counter-productive.
26. Why does the speaker say Americans are short of sleep?
27. What proportion of Americans does not get enough sleep according to the NSF poll?
28. What is the good news about the results of the poll?
选项
A、Americans vow to change it.
B、It is not as bad as it used to be.
C、Americans know how bad it is to their health.
D、Americans do not want to give up more sleep.
答案
D
解析
文章提到,调查显示,好的一方面是许多美国人说他们不想放弃更多的睡眠时间,如果他们肯定更多的睡眠可以提高他们的生活质量的话,他们愿意加长睡眠时间,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3575540.html
相关试题推荐
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Today,rollerskatingiseasyandfun.Butalongtimeago,i
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]Itiscommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]WhatwasthemostpopularmixabouttheUnitedStatesinthe
[originaltext]M:(22)Whatmadeyoudecideonthistypeofoccupation?W:Oh,to
[originaltext]M:(22)Whatmadeyoudecideonthistypeofoccupation?W:Oh,to
[originaltext]M:I’veheardthattherecentsurveyfoundathirdofusarelivi
[originaltext]M:I’veheardthattherecentsurveyfoundathirdofusarelivi
[originaltext]M:I’msorry.Itwastoocoldandmycarcouldn’tstart.Ihadto
随机试题
TrafficisaperennialprobleminHongkong.Overtheyearsmanysuggestions
Doyouoftenbuynewclothes? Iusedtogoonlineorgooutsideforsomenewpu
Dogsreallyareourbestfriends,accordingtoaSwedishstudythatsaysca
BydrawingontheWorldBank’sprojectionsofsocioeconomicdevelopmentove
Manyparentsmaythinkthateachnewsibling(兄弟姐妹)offerstheirchildrenthe
软件设计时需要遵循抽象、模块化、信息隐蔽和模块独立原则。在划分软件系统模块时,应
下列关于建筑火灾蔓延传热基础的叙述中,错误的是()。A.导热率大的材料利于火势
下列表述中正确的是()。 A.核能不会污染环境,可以大规模发展 B.煤
影响药物胃肠道吸收的生理因素错误的是A.胃肠液的成分 B.胃排空 C.食物
鉴别急性出血坏死型胰腺炎与水肿型胰腺炎有价值的是 A血清脂肪酶 B血清淀粉
最新回复
(
0
)