首页
登录
职称英语
[originaltext] The recent increase in car stealing has alarmed the police wh
[originaltext] The recent increase in car stealing has alarmed the police wh
游客
2024-04-28
61
管理
问题
The recent increase in car stealing has alarmed the police who are looking for what they now believe must be a well-organized gang of professional car thieves.
Most of the thefts have taken place in the rich residential areas around Southwell Park, where last week alone 22 car thefts were reported to the local police. Of these, only one has been found, abandoned in Rockinghill Palace Road 20 miles away. The others have still not been found except for one which had been falsely reported missing. The owner later admitted that he had forgotten where he had parked it a few days before. An interesting aspect of the thefts is that nearly all the missing vehicles had been taken from locked garages. The owners now admit that they may have left the car doors unlocked, but only one owner was not certain whether he had locked the garage door. The police had therefore assumed that the gang finds it easier to break into garages where vehicles are often left unlocked at night and into locked cars parked on the roadside in daytime or at night. They advise car owners to lock up their cars even when they are kept in locked garages.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What has alarmed the police?
27. Where was one car found?
28. Why was one car falsely reported missing?
29. What did the police advise the car owners to do?
选项
A、To lock up their garages where cars are kept at night.
B、To lock up their cars wherever cars are kept.
C、To park the cars in the garages at night.
D、To keep their cars in locked garages.
答案
B
解析
选项中的lock up their garages/cars等表明,本题可能与安全保管车辆有关。由短文最后提到的They advise car owners to lock up their cars even when they are kept in locked garages可知,不管在哪,车主都应把车锁上,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3575511.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Comeon,Julie,howarewegoingtoconvinceeverybodythatI’
[originaltext]M:Comeon,Julie,howarewegoingtoconvinceeverybodythatI’
[originaltext]M:Comeon,Julie,howarewegoingtoconvinceeverybodythatI’
[originaltext]W:Hi,Dick.How’sthecampinglastweek?M:Oh,itwashorrible.
[originaltext]W:Hi,Dick.How’sthecampinglastweek?M:Oh,itwashorrible.
[originaltext]W:Hi,Dick.How’sthecampinglastweek?M:Oh,itwashorrible.
[originaltext]W:TodayIthoughtwewouldtalkaboutsomethingbrightandcheer
[originaltext]W:TodayIthoughtwewouldtalkaboutsomethingbrightandcheer
[originaltext]W:CanIhelpyou?M:Yes,[20]I’dliketoreadsomearticlesthat
[originaltext]Easterisamixofthreetraditions:Pagan,HebrewandChrist
随机试题
—Lookatthenotebelow—Youwillhearadisembarkationcardregistration.
Howanyfetussurvivesgestationhasbaffledscientistsfordecades:theembryo’
Winnersdonotdedicatetheirlivestoaconceptofwhattheyimaginetheyshoul
Maryhasgotafullmarkinthetest.She_____veryhardallthesedays.A、willw
[originaltext]W:Dr.Carter’sOffice.M:Yes,I’dliketomakeanappointment
[originaltext]Actingissuchanover-crowdedprofessionthattheonlyadvic
出版物宣传稿要坚持真实性的原则,不能具有鼓动性。()
阿托品滴眼引起A:扩瞳、眼内压降低、调节痉挛 B:扩瞳、眼内压降低、调节麻痹
隔离开关分合闸位置“双确认”监测系统应优先采用有线通讯方式将隔离开关位置信息传输
A.最大效果分析 B.最小成本分析 C.成本-效益分析 D.成本-效用分析
最新回复
(
0
)