首页
登录
职称英语
[originaltext] As societies develop, their members start to see things not s
[originaltext] As societies develop, their members start to see things not s
游客
2024-04-27
41
管理
问题
As societies develop, their members start to see things not so much according to what they need, but according to what they want. When people have enough money, these wants become demands.
Now, it’s important for the managers in a company to understand what their customers want if they are going to develop effective marketing strategies. There are various ways of doing this. One way at supermarkets, for example, is to interview customers while they’re doing their shopping. They can be asked what they prefer to buy and then the results of the research can be studied. This provides information on which to base future marketing strategies. It’s also quite normal for top managers from department stores to spend a day or two each month visiting stores and mixing freely with the public, as if they were ordinary customers, to get an idea of how customers act.
Another way to get information from customers is to give them something. For example, some fast food restaurants give away tickets in magazines or on the street that permit customers to get part of their meal for nothing. As well as being a good way of attracting customers into the restaurants to spend their money, it also allows the managers to get a feel for where to attract customers and which age groups to attract.
Another strategy used at some well-known parks such as Disneyland is for top managers to spend at least one day in their work, touring the park dressed as Mickey Mouse or something like that. This provides them with a perfect chance to examine the scene and watch the customers without being noticed.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. Who is the passage designed for?
24. Which can help managers get useful information?
25. What does the passage mainly discuss?
选项
A、How to understand what customers want.
B、How to develop marketing strategies.
C、How to find out customers’ necessary social needs.
D、How to encourage customers to spend more money.
答案
A
解析
选项的概括性很强表明,本题考查短文主旨。短文开始提到it’s important for the managers in acompany to understand what their customers want…,随后介绍如何了解顾客想要什么的三种策略,由此可知,短文主要讲述如何了解顾客的需要(understand what their customers want),故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3573242.html
相关试题推荐
[originaltext]Wedonotknowwhenmenfirstbegantousesalt,butwedokn
[originaltext]Wedonotknowwhenmenfirstbegantousesalt,butwedokn
[originaltext]Wedonotknowwhenmenfirstbegantousesalt,butwedokn
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]Ifyouareinyourtwenties,youownyourfirstcar,yourcar
[originaltext]M:Hi.Comein.W:Hi.Istoppedbytoseeifyouwerestilllook
[originaltext]M:Hi.Comein.W:Hi.Istoppedbytoseeifyouwerestilllook
[originaltext]W:Goodmorningandwelcometotoday’sprogramme.Haveyoualways
随机试题
Windsmostoftencomefromthecoast,andare______dmpandnottoocold.A、some
我们公司主要经营手工艺品。我们很高兴能与贵公司建立贸易往来。Ourcompanymainlytrades/dealsinartsandcrafts
Leisuresicknessisregardedasoneofthose______.[br]AccordingtotheDutch
Womenaregoingafterequalitythemselvesinsteadofwaitingfororganizationst
图示结构在水平杆AB的B端作用一铅直向下的力P,各杆自重不计,铰支座A的反力FA
支气管哮喘与心源性哮喘不同点在于A.肺部听诊哮鸣音 B.慢性、阵发性、季节性发
截至2015年底,中国创业投资各类机构数已达1775家,同比增长14.4%。其中
个人住房贷款的贷前调查人应该至少直接与借款申请人(包括共同申请人)面谈()次。
结核病患者对异烟肼的反应不一样属于A.途径和剂型的影响 B.剂量的影响 C.
下列各项中,属于有权制定税收部门规章的税务主管机关有( )。A.国家税务总局
最新回复
(
0
)