首页
登录
职称英语
[originaltext] Of all the methods of discovering new ideas, Disney during th
[originaltext] Of all the methods of discovering new ideas, Disney during th
游客
2024-04-27
68
管理
问题
Of all the methods of discovering new ideas, Disney during the Eisner years had one of the most unconventional. Modeled after a 1970s television programme, Disney’s "Gong Show" was a big hit with managers and ordinary employees alike.
Three times a year, Eisner and two of his top assistants would devote a day to listening to anybody and everybody — secretaries, set designers, theme park employees — who wanted to propose an idea. As many as 40 people were allowed to perform, present or otherwise sell their idea until a loud gong would signal that time was up. Then, after all the ideas were expressed, Eisner and his managers would discuss each one and make a decision.
According to Peter Schneider, president of Disney features at the time, most of Disney’s cartoon movies originated from these sessions, as did the idea for Disney’s retail stores. Most organisations don’t invite ideas with such insight, nor do they give instant feedback or make quick "yes or no" decisions.
"In most companies there is no obvious strategy for selecting or even evaluating ideas," concludes the American Management Association’s survey of 1,356 global managers. Nearly half of respondents reported that their firms "don’t have a standard policy for evaluating ideas". And only 17% said they use an independent review process to evaluate ideas.
An effective, transparent selection process is essential to systematic innovation. Without one, ideas have no path toward gaining funding and resources and implementation. This power resides in the top of the organisation, and associates are reluctant to assert themselves. An established review process invites participation by those whose job is not specifically innovation. It connects your "idea funnel" to your "idea pipeline" and accelerates the flow of ideas.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What’s the purpose of Disney having the "Gong Show"?
24. What do we learn about Eisner?
25. Compared with Disney, what do most organisations do?
选项
A、To show its new movies.
B、To have more innovations.
C、To invite more people to its parks.
D、To give incentives and bonus to all its employees.
答案
B
解析
选项均以不定式开头表明,本题可能考查目的。短文开头提到Disney…had one of the mostunconventional,其中的one代指前面提到的the methods of discovering new ideas之一,也就是后面提到的“GongShow”,由此可知,迪斯尼开展GongShow的目的就是探索发现新的创意和点子,B)表述与此一致,故为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3573065.html
相关试题推荐
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise!Wehearsomuchaboutitthesed
[originaltext]W:Exercise,exercise,exercise!Wehearsomuchaboutitthesed
[originaltext]M:Andnow,Mrs.Smith,canyoutelluswhathappenedatyourapa
[originaltext]M:Andnow,Mrs.Smith,canyoutelluswhathappenedatyourapa
[originaltext]M:Andnow,Mrs.Smith,canyoutelluswhathappenedatyourapa
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
随机试题
[originaltext]M:OK,soifyou’rereadytotaketheplunge,ifyouwannagetou
[originaltext]M:Mysister’sbirthdayisonthe9th.We’regoingtohavedinner
[originaltext]Whenmammalsfirstbegantogrowlarger,someofthemevolved
由瓶内倒取无菌溶液时,标签应()A.贴紧掌心 B.避开掌心 C.醒目
患者,女性,48岁。近2个月来因日常活动可引起气急、心悸症状,评估此患者心功能为
某套利者以461美元/盎司的价格买入1手12月的黄金期货,同时以450美元/盎
()属于老年性生活认知偏差的主要表现。 (A)在性的方面已无能为力(
2020年6月1日,甲公司临时股东会通过合并决议。2020年6月22日,甲公司股
某拟建工程由甲、乙、丙三个施工过程组成;该工程共划分成四个施工流水段,每个施工过
某石化企业为了更好地管理事故隐患,开发了专用的事故隐患管理信息系统,系统中将事故
最新回复
(
0
)