首页
登录
职称英语
[originaltext] The gray-haired lady can’t wait to leave the building to sear
[originaltext] The gray-haired lady can’t wait to leave the building to sear
游客
2024-04-27
63
管理
问题
The gray-haired lady can’t wait to leave the building to search for her dad. Unless watched, she will walk in the streets in an effort to find her father, who died 30 years ago. Not all cases of Alzheimer’s disease look like this, but Alzheimer’s is a serious disease that is said to be the fourth or fifth leading cause of death for people over age 75.
It is said that about three percent of the U. S. population over age 65 have Alzheimer’s. In the early stages, people may exhibit short-term memory loss. Some may experience changes in personality, easy to be angry. As the disease progresses, patients might lose the ability to move and may be unable to speak or move at all. This progressive disease generally lasts 8 to 10 years before death occurs.
While no one is certain what causes these changes in the brain’s nerve fibers, their effect is certain. Alzheimer’s destroys not only the patients, but also spouses, friends and families.
What should you do if you notice progressive memory loss in yourself or a loved one? Have the person examined by a doctor who is a specialist in the treatment of Alzheimer’s disease?
Though many reasons other than Alzheimer’s disease may cause memory loss, its early diagnosis and treatment may delay some of the most serious effects.
What feeling will you likely experience should a loved one suffer from Alzheimer’s disease? A person will often go through the various stages of sadness, shock, anger, and so on. If the spouse develops the disease, you may experience hurt and disappointment when he or she doesn’t remember you are married.
Life for the Alzheimer’s patients and their loved ones will never be the same as the disease progresses, bringing a deep sorrow, loss and even anger towards God. No matter what feelings are present, facing them honestly will serve one better than burying them.
Questions 16 to 19 are based on the passage you have just heard.
16. What can be inferred from the passage about the gray-haired lady?
17. What will happen when people suffer from Alzheimer’s disease?
18. What do we learn about the occurrence of memory loss?
19. What do we know from the passage?
选项
A、Early treatment may stop Alzheimer’s disease occurring.
B、Nerve fibers in the brain will cause Alzheimer’s disease.
C、When one suffers from Alzheimer’s disease, he will be buried.
D、It is still unknown what causes the changes in the brain’s nerve fibers.
答案
D
解析
由短文中提到的While no one is certain what causes these changes in the brain’s nerve fibers…可知,至今仍没有人知道什么引起了脑部神经纤维的改变,故答案为D)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3573026.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Andnow,Mrs.Smith,canyoutelluswhathappenedatyourapa
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]M:Doyouhaveaseatfortheconcerttomorrow?W:Noseatsatal
[originaltext]Ourcultureisconcernedwithmattersofself-esteem.Self-re
[originaltext]Fullfacetransplantsarenolongersciencefictionfantasy,
[originaltext]Fullfacetransplantsarenolongersciencefictionfantasy,
[originaltext]Fullfacetransplantsarenolongersciencefictionfantasy,
随机试题
[originaltext]M:I’mreallyworriedaboutpayingmytuitionforthenextterma
Inordertobuyherhouseshehadtoobtaina______fromthebank.A、financeB、cap
Wehadaroadaccidentlastweekend,butwewere(luck)______toescapeinjury.
[originaltext]TheAuthorsGuild,awritingassociation,hasstartedthenew
以下不属于常用沉入桩的是()。A.钢筋混凝土桩 B.预应力混凝土桩 C
我国央行公布的年度货币供应量指的是货币存量。()
按照《建筑法》的规定,申请人以欺骗、贿赂手段取得资质证书应承担的法律责任主要包括
如果弥合漏洞的时间跨度较长,很可能会使问题越积越多,甚至________,加大治
14岁女孩,前牙唇侧牙间乳头呈球状突起,松软光亮,局部刺激物不明显,探诊未及附着
石料厂破碎工序无组织粉尘产生量为100kg/h,集气罩效率为90%,风机风量为2
最新回复
(
0
)