首页
登录
职称英语
[originaltext] MySpace, the social networking website, is different from oth
[originaltext] MySpace, the social networking website, is different from oth
游客
2024-04-26
70
管理
问题
MySpace, the social networking website, is different from other websites which only provide stories about other people. MySpace is a place that allows you to broadcast your own stories and personal information to as many people as you like. Started two years ago, it is a big source of information for and about American kids.
Teenagers and their parents feel very differently about it. Teens are rushing to join the site, not sharing their parents’ worries. It signals yet another generation gap in the digital era.
For teenagers, it is a reliable network to keep in touch with their friends. They will often list their surnames, birthdays, after-school jobs, school clubs, hobbies and other personal information.
"MySpace is an easy way to reach just about everyone. I don’t have all the phone numbers of my acquaintances. But if I want to get in touch with one of them, I could just leave them a message on MySpace," said Abby Van Wassen. She is a 16-year-old student at Woodland Hills High of Pittsburgh, Pennsylvania.
Parents on the other hand are seriously concerned about the security problems of MySpace. "Every time we hold a parents’ meeting, the first question is always about MySpace," said Kent Gates, who travels the country doing Internet safety seminars. The National Centre for Missing and Exploited Children has received at least 288 MySpace-related complaints, according to Mary Beth Buchanan, a lawyer in Pittsburgh.
"Your profile on MySpace shows all your personal information to anyone on the Web. And MySpace even lists this information by birthplace and age. It’s like a free checklist for troublemakers and it endangers children," Buchanan said.
Questions 20 to 22 are based on the passage you have just heard.
20. What can we learn about MySpace from the passage?
21. Why are some parents against MySpace?
22. What can we infer from the passage?
选项
A、Because trouble-makers can easily approach their children through the site.
B、Because they think MySpace has a bad influence on their children.
C、Because they don’t want to pay so much money for MySpace.
D、Because it takes up too much of their children’s spare time.
答案
A
解析
选项中的Because,their children,they think和MySpace(聚友网)表明,本题考查家长反对聚友网的原因。由短文中提到的It’s like a free checklist for trouble—makers可知,聚友网更像是为麻烦制造者们准备的免费清单,故答案为A)。A)中的trouble-maker can easily approach…是对It’s like a free checklist for trouble—makers的同义转述。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3572458.html
相关试题推荐
[originaltext]Monarchbutterfliesareacommonsummersightinthenorthern
[originaltext]MySpace,thesocialnetworkingwebsite,isdifferentfromoth
[originaltext]I’llstillbeworking,butthingswouldbedifferent.Withan
[originaltext]I’llstillbeworking,butthingswouldbedifferent.Withan
[originaltext]M:Whereareyougoing,Catherine?TodayisSaturday.W:Saturday
[originaltext]M:Whereareyougoing,Catherine?TodayisSaturday.W:Saturday
[originaltext]M:Whereareyougoing,Catherine?TodayisSaturday.W:Saturday
[originaltext]W:Whataday!I’mexhausted.M:Well,it’snotoveryet.W:Yeah
[originaltext]W:Whataday!I’mexhausted.M:Well,it’snotoveryet.W:Yeah
[originaltext]M:Iguesswe’llhaveahotsummeragain.W:Iknow.Lastsummer
随机试题
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]W:What’sforbreakfast,Dad?M
[originaltext]Isthatseattaken?[/originaltext]A、Idon’tthinkso.B、Takeyour
[audioFiles]audio_ehbm_j32002(20082)[/audioFiles]A、Sheisafraid.B、Sheisunab
金融工具的特点不包括()。A.流动性 B.收益性 C.风险性 D.返还
患儿,6岁。形体消瘦明显,面色无华,目胞及四肢浮肿,小便短少,舌淡嫩苔薄白。其证
1.与人交往时,你最应该看重他们()方面的素质。(A)业务能力(B)外
神经元由细胞体、树突和轴突组成,下面哪种说法是正确的?( )A.树突较短,分叉
在发生利益冲突时,银行业从业人员应当申请回避,下列()行为存在明显不当。 A
(2018年真题)银行存款余额调节表中,银行应减去企业已收银行未收。( )
手术患者从术前12小时禁食,4小时禁水是为了A:减少术后感染 B:防止术后腹胀
最新回复
(
0
)