首页
登录
职称英语
[originaltext] America is a country of immigrants. Nearly the entire populat
[originaltext] America is a country of immigrants. Nearly the entire populat
游客
2024-04-26
67
管理
问题
America is a country of immigrants. Nearly the entire population can trace its origins to someplace outside of the U.S. The group of people with the longest period of residence in North America are American Indians. It is believed that they migrated from Asia several thousand years ago. The next people to come to what is now the U.S. were Europeans. They came as colonists between 350 and 250 years ago. Many of these colonists came from England and settled along the Atlantic coast. Other colonists came from Spain and settled in Florida and in the southwestern part of the country. When the colonists had established themselves, large numbers of Africans were forced to come to North America as slaves. Through the 19th century, many immigrants came to the U.S. The earlier ones were largely from Ireland, Germany and other parts of Western Europe. Later, many immigrants came from northern and southern Europe and from Asia. In this century many Eastern Europeans have come to the U.S. and more recently thousands of people from Southeast Asia and the Caribbean have come to live in the U.S. These people have come to the U.S. for many reasons. Some came in order to make better lives for themselves in a new country. Others came so that they could worship their religions more freely. Many immigrants left their homelands because of war, political unrest or bad economic and living conditions. Although most immigrants chose to come to the U.S. themselves, they often suffered hardships getting to the country.
23. What does the speaker say about American Indians?
24. According to the speaker, for what reason did the Africans come to America?
25. Where did the earlier immigrants come from in the 19th century?
选项
A、They came from Europe 350 years ago.
B、They were the first residents in North America.
C、They settled along the Atlantic coast.
D、They had suffered much before the Civil War.
答案
B
解析
原文提及“在北美洲居住时间最长的人是美洲印第安人”。故B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3571807.html
相关试题推荐
[originaltext]Americaisacountryofimmigrants.Nearlytheentirepopulat
[originaltext]Americaisacountryofimmigrants.Nearlytheentirepopulat
[originaltext]Areyoufortyyearsoldandfat?Doyouwearfineclothes?Do
[originaltext]Manystudieshavebeenmaderecentlyabouthandpreferencein
[originaltext]Manystudieshavebeenmaderecentlyabouthandpreferencein
[originaltext]W:Roger,anyproblemsinyourKoreanstudy?M:Thebiggestprobl
[originaltext]W:Roger,anyproblemsinyourKoreanstudy?M:Thebiggestprobl
[originaltext]W:WelcometoBackpackTravel!I’myourhost,StacyGoodwin.Toda
[originaltext]W:David,there’snotmuchleftintherefrigerator.Imightbea
[originaltext]W:David,there’snotmuchleftintherefrigerator.Imightbea
随机试题
Whatproductsarethetwolettersdealingwith?[br]Whatarethetermsofpayme
[originaltext]W:Mike,haveyoueverthoughtaboutwinningthelotteryandbeco
[originaltext]M:Iwonderifyou’dmindmyopeningthedoor.W:Oh,no.Goahea
6月11日,菜籽油现货价格为8800元/吨。某榨油厂决定利用菜籽油期货对其生产的菜籽油进行套期保值。当日该厂在9月份菜籽油期货合约上建仓,成交价格为8950
[originaltext]M:Haveyounoticedthenewdustbindownstairs,attheentranceo
强效外用糖皮质激素不宜长期外用A.面部 B.后背 C.足背 D.足跟 E
证券投资顾问向客户提供的投资建议以()为依据。 Ⅰ.证券研究报告 Ⅱ.
“创新乡贤文化”确实有助于以乡情乡愁为纽带,吸引和凝聚各方人士支持家乡建设。此乃
新课程改革中对教师角色提出的新要求是成为( )A.学生学习的促进者 B.课程
下列关于非公开发行的公司债券的表述中正确的有( )。A.发行对象是合格的投资者
最新回复
(
0
)